PROFITEER DE HELE MAAND VAN BLACK FRIDAY

Op vrijdag 29 november is het Black Friday. De dag die wereldwijd bekend staat om haar stuntprijzen! Bij Vaneman pakken wij het net iets anders aan.

Bij ons profiteer je namelijk niet alleen op deze dag zelf, maar profiteer je de gehele maand van hele interessante acties! Zo profiteer je bij ons van voordeel oplopend tot wel € 6.000,-!

Acties & Promoties

Acties & Promoties

Acties

DE NIEUWE ALFA ROMEO GIULIA

Bijtelling vanaf € 286 p/m

De nieuwe Giulia is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen (ADAS, Advanced Driver Assist Systems). Deze maken level 2 autonoom rijden mogelijk, wat wil zeggen dat functies als gas geven en remmen onder bepaalde omstandigheden door de auto zelf worden geregeld, maar waarbij de bestuurder altijd zelf het initiatief houdt. Het blijft tenslotte een Alfa Romeo. 

Acties

DE NIEUWE ALFA ROMEO STELVIO

Bijtelling vanaf € 392 p/m

Ook de nieuwe Stelvio is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen (ADAS, Advanced Driver Assist Systems). Deze maken level 2 autonoom rijden mogelijk, wat wil zeggen dat functies als gas geven en remmen onder bepaalde omstandigheden door de auto zelf worden geregeld, maar waarbij de bestuurder altijd zelf het initiatief houdt. Het blijft tenslotte een Alfa Romeo.

IS PRIVATE LEASE IETS VOOR U?

Nu vanaf

€ 338 per maand

FINANCIEREN?

Een nieuwe Picanto nu vanaf

€ 99 per maand