Voor onze vestiging in Hoofddorp zijn wij opzoek naar een autotechnicus. Wij willen maar één ding en dat is alleen maar tevreden klanten en jij kan hierin een belangrijke schakel in zijn!

Wat ga je doen?

Ben jij die technicus die klaar is voor de toekomst? Ben je geïnteresseerd in vooruitstrevende autotechniek? Wil je werken in een professionele merkomgeving waarin je werkt met de meest recente technologieën zoals tablets?

Als 1e diagnose specialist heb je veel zelfstandigheid en stel je als het kan zelf een diagnose van auto’s. Hierbij is het voor jou geen probleem kort en helder toe te lichten wat er aan de hand is met de auto (eventueel ook aan de klant).

Vereiste vaardigheden:

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot 1e autotechnicus
  • Je hebt veel kennis en interesse in de huidige auto-elektronica en je bent in staat om de juiste diagnose stellen
  • Je bent in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt oog voor klanttevredenheid
  • Je wilt graag meer kennis op doen, cursussen volgen en groeien in je vak
  • Je werkt secuur, je bent enthousiast en zelfstandig

Herken jij je in dit profiel?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een glimlach de weg opgaat na het bezoeken van ons bedrijf. Dit geld natuurlijk zowel voor onze klanten als medewerkers. Daarom investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Lijkt het je wat om in een informele werksfeer te werken in een hecht team? Solliciteer dan direct! Neem dan contact op met Francis Kelfkens francis@fva.nl 020-5672030.