Geen gedoe. Wij kopen uw auto in.

Het verkopen van je auto kan onnodig lang duren en veel gedoe opleveren. We helpen je bij de verkoop zodat jij je kostbare tijd kunt gebruiken voor leuke dingen zoals je favoriete hobby, een welverdiende vakantie, vrienden of familie.

Rijdt u in een Kia, Fiat, Alfa Romeo of Jeep? Dan willen wij graag met u ruilen. Er is namelijk veel vraag naar goede, gebruikte auto’s, en om die reden bieden wij u een gratis taxatie aan. U hoeft alleen nog maar op onderstaande button te klikken om ons te laten weten dat u dit ook ziet zitten. Wij nemen vervolgens contact met u op om onder het genot van een kop koffie het voorstel te bespreken.

Het verkopen van je auto werkt als volgt.

Stap 1

Aanmelden

Meld je auto snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je auto te beantwoorden. En plan een afspraak voor je taxatie op afstand of in een van onze vestigingen.

Stap 2

Taxatie

Binnen een paar dagen na je aanmelding ontvang je het hoogste bod van de aangesloten dealers. Dit bod is vrijblijvend. De meeste auto’s ontvangen een bod direct na de taxatie.

Stap 3

Verkopen

Ga je akkoord met het bod? Dan regelen wij de administratieve afhandeling voor je en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening.

Taxatie afspraak maken