De volgende stap: Vaneman Electric

 In Nieuws

Het gezegde ‘stilstand is achteruitgang’ is weliswaar oud, maar nog steeds springlevend. Zeker als je actief bent in de automotive wereld, is continue innovatie de norm. Na jaren lang gewerkt te hebben met benzine en diesel auto’s, is het tijd voor een volgende stap.

Met trots introduceren we een nieuwe merkidentiteit. VanemanElectric is een verzamelnaam voor duurzame mobiliteit en past bij onze ambitie om de elektrische mobiliteitsdealer van Amsterdam te zijn.

Andere tijden

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de automotive branche. Auto’s worden slimmer, duurzamer en dat brengt veel verandering met zich mee. Als officieel merkdealer van Kia, Fiat en Alfa Romeo krijgen wij veel informatie mee van de fabrikanten. Hieruit concluderen wij dat het niet de vraag is of elektrisch rijden verder haar intrede zal gaan doen maar juist wanneer en met welke snelheid.

Nieuwe producten

Sinds kort hebben wij ook elektrische auto’s in ons productportfolio en kunnen we niet wachten op de nieuwe modellen die zullen gaan komen. Met de komst van de nieuwe Kia e-Niro hebben wij ons zelf voorgenomen om de elektrische autospecialist van Amsterdam te worden.

Dit betekent dat naast technische e-specialisten in de werkplaats ook adviseurs voor elektrische mobiliteit in de showroom voor u klaar staan. We hebben de nodige investeringen gedaan zodat u ook met een elektrische auto kunt opladen op een van de 20 laadplekken bij onze vestigingen.

VanemanServices

Het centrum in Uithoorn waar auto’s rijklaar gemaakt worden voor zowel externe autobedrijven als voor FrankVanemanAutomotive is ook gereed voor elektrische voertuigen. Hier staan zelfs 19 oplaadpalen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van VanemanServices? Neem contact met Frank via 020 -5672030 of mail naar info@fva.nl.

Recent Posts