Covid proof

Op pad gaan met de camper is uitstekend mogelijk! Zeker nu we nog dagelijks de effecten van corona voelen. Op deze pagina vind je precies wat er nu allemaal kan en waarom reizen met de camper echt iets voor jou is.

Waar kan ik op vakantie?
In principe kun je in vrijwel heel Nederland weer terecht met de camper. In geen van de 25 veiligheidsregio’s gelden nog beperkingen. Gemeenschappelijke voorzieningen en sanitair zijn weer geopend voor iedereen en je kunt dus overal terecht, ook als je geen eigen sanitair hebt. Extra prettig dus dat onze campers dat wel hebben! Helaas zijn we nog niet aan het einde van de crisis en kan er, ook regionaal, wat veranderen in de verordeningen. Doe dus altijd even een extra check voor je op reis gaat. Wij helpen je daar graag bij!

Vrijheid en flexibiliteit met de camper
Juist in deze tijd is de vrijheid die reizen met een camper geeft extra van belang. Je verplaatst gemakkelijk, dus mocht het zijn dat de camping van jouw keuze de regels verandert vanwege een veiligheidsrisico of wegens aangescherpte regels, kun je altijd snel doorreizen of naar een andere campingplek rijden. Zonder eerst moeilijke tenten of voorluifels op te moeten bergen! Doordat onze campers over sanitair en keuken beschikken, ben je helemaal vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Hoe zien campings er nu uit?
Campings zijn voor het grootste gedeelte weer helemaal toegankelijk, inclusief het gemeenschappelijk sanitair. Wel tref je er waarschijnlijk nog een poosje de 1,5 meter-maatregel om drukte te vermijden of een reserveringssysteem voor het sanitair.

Ook kan het zijn dat eetgelegenheden op de campings en zwembaden of poolrooms dicht zijn of anders ingericht restaurants, zwembaden en spelletjesruimtes dicht zijn of anders ingericht, zodat er voldoende afstand kan worden gehouden. Denk ook aan een maximaal aantal mensen binnen of in het zwembad. Zorg dus voor genoeg vermaak aan boord en ga voor bestemmingen waar genoeg te beleven is. Wat denk je bijvoorbeeld van een natuurcamping? Ideaal voor de wandelaars.

Veilig reizen
In principe ben je in een camper in je eigen quarantaineomgeving, en daarnaast faciliteert het social distancing. Daarom is reizen in een camper in deze tijd ideaal! Zeker als je kiest voor rustige routes en bestemmingen ben je ervan gegarandeerd dat alle maatregelen in acht kunnen worden genomen.

Voor vertrek
Uiteraard reinigen en desinfecteren wij de campers uitvoerig voor jouw vertrek! Zo ben je verzekerd van een hygiƫnische entree aan het begin van je reis. In de camper vind je ook voldoende schoonmaakspullen om de leefomgeving lekker fris te houden. En kom je uitgerust weer terug van vakantie? Dan gaat ons poetsteam weer aan de slag! Veilig. Vakantie. Vaneman Campers.