Customized

Premium Cars

Onze uitgebreide collectie kunt u online bewonderen, maar u bent uiteraard ook van harte welkom bij onze locatie in Aalsmeer. Wij ontvangen u graag in onze state of the art Customized showroom, waar u in alle rust uw wensen kunt bespreken met ons salesteam of onze auto's kunt bezichtigen en proefrijden. Maar ook als u behoefte heeft aan een werkplek terwijl u wacht op het onderhoud aan uw auto bent u meer dan welkom. Dat is Customized Service op maat.   

BMW M5 Individual

Premium Cars

Met een gedreven team en jarenlange ervaring in het hogere segment van de autobranche kunnen we u voorzien van het juiste advies als u op zoek bent naar uw droomauto. Een vaak lang gekoesterde wens! Door onze transparante werkwijze laten we die wens graag voor u uitkomen.

Customized staat voor persoonlijk contact, een premium beleving op elk vlak en een warme band tussen u en ons. Samen zorgen we ervoor dat u met de grootste lach bij ons wegrijdt.

Mercedes G 500 AMG Line

Premium Cars

Onafhankelijk en niet merkgebonden opereert Customized by Vaneman nationaal en internationaal, waardoor wij u altijd vanuit ons uitgebreide en bekende netwerk de auto van uw wensen kunnen aanbieden.

Customized by Vaneman levert u niet alleen een fraaie, onderscheidende auto, maar ook een daarbij horende Customized service. Van het eerste gesprek tot aan het complete onderhoud: alles afgestemd op uw wensen.

Want laten we eerlijk zijn: auto's zijn en blijven emotie en met name een beleving. Deze beleving delen we graag met u! 

Customized

Showroom Customized

Een greep uit onze collectie

Mercedes-C-klasse-coupé

Premium Cars

We heten u graag welkom in onze showroom in Aalsmeer. U kunt daar in alle rust kennismaken met onze collectie terwijl u begeleid wordt door onze gepassioneerde medewerkers. Persoonlijk contact staat bij Customized in een hoog vaandel. Voldoet onze huidige collectie niet naar uw wensen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u en gaan met plezier en passie op zoek.

Bij ons koopt u geen auto. Bij ons verwezenlijkt u een droom.