Voor de connaisseurs onder de auto liefhebbers

Bent u ook altijd op zoek naar net dat beetje extra? Wij weten als geen ander dat de standaard look en het vermogen van een auto na een tijdje kunnen gaan vervelen. Daarom hebben we Customized by Vaneman in het leven geroepen. Onze experts zijn dagelijks bezig met de verfraaiing van auto’s. Naast Kia Customized bestaat de Customized Collection. Een aantal exclusieve auto’s die u in de rust van private shopping kunt bekijken in ons Customized Center in Aalsmeer.

Voor de connaisseurs onder de auto liefhebbers

Bent u ook altijd opzoek naar net dat beetje extra? Wij weten als geen ander dat de standaard look en vermogen van een auto kan na een tijdje gaan vervelen. Daarvoor hebben we Customized by Vaneman voor in het leven geroepen.

Tailored by you

Wij helpen u met het uniek maken van uw auto met luxe, exclusieve accessoires en coole gadgets. Het is mogelijk om uw nieuwe auto geheel naar eigen smaak samen te stellen: uw eigen unieke auto. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren over de vele mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit al samengestelde auto’s. Zoekt u een ander merk dan Kia? Dan verwelkomen we u graag tijdens een persoonlijke afspraak in ons Customized Center, waarbij we u meenemen in de wereld van esthetiek. The sky is the limit? We go beyond the limit. 

Accessoires

Banden en velgen

Iets buitengewoons komt niet zomaar tot stand. De velgen van een auto zijn net de schoenen onder uw maatpak. Het zegt iets over uw persoonlijkheid. Of het nu gaat om zomer- of winterbanden, velgen van 17 tot 23 inch, binnen ons netwerk van exclusieve leveranciers helpen we u graag bij het zoeken en vinden van de door u gewenste set. U kunt er ook voor kiezen om uw huidige set velgen in een andere kleur te laten spuiten!

Hebt u een project in gedachten?

Informeer naar de mogelijkheden, wij helpen u graag met het personaliseren van uw auto.

Portfolio

In de onderstaande cases laten we onze nieuwste creaties zien. Stuk voor stuk iconen, maar dan compleet opnieuw onder de loep genomen. Onder ‘Kia Customized’ vindt u onze selectie aangepaste Kia’s. Onder de ‘Customized Collection’ vindt u een aantal high-end auto’s. Deze auto’s kunt u op afspraak bezichtigen in Aalsmeer.

Exclusieve collectie

Geen voertuigen gevonden

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive