Omdat er al genoeg standaard auto’s rondrijden

Bent u ook altijd op zoek naar net dat beetje extra? Naar een auto met een eigen identiteit?

Bij Customized by Vaneman hebben we van jongs af aan een passie voor auto’s. We zijn gek van auto’s en hebben een neus voor de aankoop en verkoop van unieke en onderscheidende auto’s. We zijn onafhankelijk en internationaal opererend en leveren een Customized service!

Voor de connaisseurs onder de auto liefhebbers

Bent u ook altijd opzoek naar net dat beetje extra? Wij weten als geen ander dat de standaard look en vermogen van een auto kan na een tijdje gaan vervelen. Daarvoor hebben we Customized by Vaneman voor in het leven geroepen.

Customized

Customizen staat voor ‘het aanpassen van het product naar de persoonlijke wensen van de klant’. En dat is precies wat wij doen!

Wij zijn specialisten met oog voor detail en stellen graag uw droomauto samen. Want Customized by Vaneman staat voor maatwerk in alle opzichten. En dat gaat veel verder dan de auto.

In een persoonlijk gesprek in onze Customized-showroom in Aalsmeer nemen we ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden en uw wensen te vertalen naar uw droomauto.

Accessoires

Banden en velgen

Iets buitengewoons komt niet zomaar tot stand. De velgen van een auto zijn net de schoenen onder uw maatpak. Het zegt iets over uw persoonlijkheid. Of het nu gaat om zomer- of winterbanden, velgen van 17 tot 23 inch, binnen ons netwerk van exclusieve leveranciers helpen we u graag bij het zoeken en vinden van de door u gewenste set. U kunt er ook voor kiezen om uw huidige set velgen in een andere kleur te laten spuiten!

Hebt u een project in gedachten?

Informeer naar de mogelijkheden, wij helpen u graag met het personaliseren van uw auto.

Customized Collectie

Vanuit onze passie hebben we een neus voor de aankoop en verkoop van unieke auto’s. Zo komt onze Customized Collectie tot stand. Dat betekent dat wij alleen maar auto’s in onze collectie hebben die we zelf ook zouden willen rijden! Een indruk van de mogelijkheden en veel visuele indrukken zien u bij de onderstaande auto’s.

Exclusieve collectie

Geen voertuigen gevonden

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive