Een auto importeren kan niet eenvoudiger

Een auto importeren kan een uitkomst voor u zijn. Bijvoorbeeld als de auto van uw dromen niet in Nederland te verkrijgen is, of simpelweg in het buitenland goedkoper kan worden aangeschaft. Vaneman Import opent de deuren voor u! Samen zoeken we naar uw droom auto, welk merk u ook wenst.

Zo werkt het: de 5 stappen van import

1. Een auto vinden

U weet zelf het beste wat uw wensen zijn. Daarom hebben we een overzichtelijke pagina waarop u zeker de auto van uw dromen vindt! Met onze goed te specificeren zoekcriteria is het vinden van een gewenste auto vrij eenvoudig.

2. Volledige autocheck

Natuurlijk hebt u een beeld van de door u gewenste auto, maar u hebt ‘m nog niet gezien. Daarom voeren wij een grondige autocheck uit.

3. Berekening van de importkosten

Naast de prijsonderhandelingen met de leverende partij, berekenen we graag de totale importkosten voor u. U komt zo niet achteraf voor verrassingen te staan, maar heeft u perfect inzichtelijk wat het u kost.

4. Alles naar wens? Wij regelen het transport naar Nederland

Als alles naar wens is, regelen wij het transport naar Nederland. Wij zijn aangesloten bij een transportpartner waardoor we uw auto snel in een van onze vestigingen hebben staan.

5. Wij leveren uw geimporteerde auto

Zo heeft u zonder grote risico’s een nieuwe auto uit het buitenland bij u voor de deur.

2.835 likes

Leukste winkel van Nederland

Waar letten wij op bij het importeren van uw auto?

Uiteraard wordt uw aanvraag grondig door ons bekeken. Om ervan verzekerd te zijn dat u met Vaneman Import het beste uit bent, kijken we kritisch naar een aantal factoren:

  • Weet u zeker dat de auto die u wilt echt niet te koop is in Nederland? 
  • Of u onderaan de streep voordeliger uit bent 
  • Soms ziet u een importauto die zo laag geprijsd is, dat het bijna te mooi is om waar te zijn. Wij kijken extra kritisch: dat is het dan meestal ook. Door onze ervaring weten we snel of u gelukt hebt, of dat er iets niet in de haak is en er bijvoorbeeld een schadeverleden aan de auto kleeft.
  • Importeer via Vaneman Import. Door onze expertise weet u zeker dat u straks in uw droom auto rijdt!

Keuze uit alle merken

Wij helpen u met het vinden van uw nieuwe droomauto. Vaneman is aangesloten op een landelijk netwerk waardoor wij u veilig meer dan 15.000 auto’s kunnen aanbieden.

Wij helpen u in uw zoektocht

We regelen een uitvoerige check voor u, maar daarnaast houden we ook in het oog dat de kwaliteit die we leveren gewaarborgd blijft.

All-in prijs

Geen nare naheffingen want alle prijzen die in onze import-voorraad staan zijn inclusief BTW, BPM, importafhandeling en een Nederlands kenteken.

Geen omkijken naar transport

Uniek in Nederland, u krijgt 12maanden garantie op uw importauto vanaf het moment dat uw auto geleverd wordt.

Levering aan huis

De keuze is aan u. Het is mogelijk om direct te kopen en we hebben tal van lease en financieringsmogelijkheden voor particulieren en zakelijke klanten.

Auto inruilen

U kunt uw huidige auto gewoon bij Vaneman inruilen. We geven u een een aantrekkelijk aanbod.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?