Terug naar Fiat service

 

Als jouw Fiat toe is aan de APK (algemene periodieke keuring), kun je die bij Frank Vaneman Automotive snel, professioneel en voordelig laten uitvoeren. Onze Fiat specialisten controleren alle punten tijdens de keuring. Als Fiat specialist werken we alleen met originele onderdelen zodat kwaliteit en garantie gewaarborgd is en blijft.

Een APK voor jouw Fiat bij Vaneman
Frank Vaneman Automotive is officieel Fiat dealer waardoor je profiteert van een vakkundige en voordelige keuring. Onze Fiat specialisten kennen de auto van binnen en van buiten. Mochten er vanuit de keuring noodzakelijke werkzaamheden verricht moeten worden dan zullen wij dat altijd van tevoren overleggen. Zo kom je in ieder geval niet voor verrassingen te staan! Bij de APK wordt naar de volgende punten gekeken:

  • Banden
  • Uitlaat
  • Gordels
  • Carrosserie
  • Remmen
  • Verlichting
  • Wielophanging
  • Stuurinrichting

Wanneer een Fiat APK?
Indien jouw Fiat op benzine rijdt en nog niet eerder gekeurd is, hoeft de auto pas na vier jaar voor het eerst gekeurd te worden. Na deze keuring moet je Fiat twee keer om de twee jaar gekeurd worden. Daarna ieder jaar. Rijdt je Fiat op Diesel, hoeft de auto pas na 3 jaar voor het eerst gekeurd worden, en vervolgens jaarlijks. Wist je dat je een auto twee maanden vóór de vervaldatum kunt laten keuren? Dit heeft geen invloed op het verloop van toekomstige keurdatums! Wel zo makkelijk.

Gratis APK bij een beurt
Bij Vaneman krijg je een gratis Fiat APK t.w.v. € 29,95 (ex. € 9,95 afmeldkosten) als je er ook een onderhoudsbeurt bij laat uitvoeren. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt jouw Fiat op een scala van punten gecontroleerd en waar nodig herstelt. Zo rijd je tiptop in orde de weg weer op. Mèt een gratis APK!

Afspraak maken
Wacht niet langer en boek je APK gemakkelijk via onze werkplaatsplanner, of combineer een onderhoudsbeurt met een gratis algemene periodieke keuring bij één van onze vestigingen! Kijk op onze servicepagina voor meer informatie.