Turtle Wax Bug&Tar Remover

Echt een ‘zomers probleem’: beestjes tegen je voorruit en het hars druipt van de bomen, zo op je auto! Met deze handige sprayfles verwijder je die nare aanslag in een handomdraai. Bij ons in de aanbieding van € 29.95 voor maar € 19.95!

Airco reiniger

Ook de Airco reiniger kun je gemakkelijk thuis toepassen. Je plugt de spuitbus in de daarvoor bestemde opening en het werk gaat vanzelf.

Een heerlijk fris ruikende airco maakt je helemaal klaar voor het voorjaar! Van € 39.95 voor maar € 29,95.

E10 Reiniger

Dit heb je nodig om je auto schoon te houden

E10 benzine is duurzame benzine; de productie ervan is namelijk minder schadelijk voor het milieu door de hoeveelheid bio-ethanol in de brandstof.

Toch heeft E10 benzine niet alleen maar voordelen. Je komt er bijvoorbeeld minder ver mee dan met een tank reguliere benzine, doordat E10 een lagere energiedichtheid heeft. Zo verbruik je ongeveer 2% meer.

Nieuwere auto’s hebben normaal geen problemen met E10 benzine, maar het is raadzaam om even na te gaan of je auto geschikt. Er kunnen verschillenden problemen optreden zoals vocht in de benzine, waardoor bacteriën hun gang kunnen gaan. De bacteriën kunnen voor verstoppingen zorgen. Ook zijn de rubberen slangen, afdichtingen en pakkingen in oudere auto’s zijn ongeschikt voor E10 benzine. Schade aan deze onderdelen kan lekkages veroorzaken.

Checken of je auto geschikt is? Dat doe je eenvoudig op www.e10check.nl!

Wat veel mensen niet weten is dat er een oplossing bestaat voor de bovenstaande problemen, namelijk een ethanol neutraliserend product. Forté E10 reiniger zorgt ervoor dat

  • het brandstofsysteem schoon blijft
  • de brandstofkwaliteit verbetert
  • je motor beschermt is tegen corrosie
  • het brandstofverbruik vermindert
  • geschikt voor 50 liter brandstof

Houd je motor schoon, want voorkomen is beter dan genezen! Bij ons is dit product nu in de aanbieding. Van €29.95 voor maar €19.95.

0