Houd mij op de hoogte Aanmelden sneak-preview

Primeur: Sneak Preview bij Vaneman Fiat Amsterdam

Van 22 september tot en met 27 september een unieke sneak preview van de Fiat 500e in onze showroom in Amsterdam. Maak dus snel een afspraak voor een privébezichtiging!

Elektriciteit en duurzaamheid zijn de standaard in deze prachtig ontworpen Italiaanse beauty. Volledig nieuw en toch herkenbaar, een passie waar je u tegen zegt en nu al een must-have in de stad. Verkrijgbaar in de drie schitterende kleuren Ocean Green, Celestial Blue en Mineral Grey. Vanaf nu kun je de toekomst veranderen met schoonheid.

Maakt elektrisch rijden fashionable

De Italiaanse stijlicoon van Fiat

Nieuw design
Een prachtig panoramisch glazen schuifdak laat je extra genieten van elke rit, het interieur zal je verbazen, elke keer dat je instapt. Aan deze auto is zo veel aandacht besteed dat je niet weet waar je kijken moet! Daarnaast is de 500e iets groter dan zijn hybride broertje. Extra ruim, ook door het gebrek aan een verbrandingsmotor.

Ver komen, snel laden
De nieuwe elektrische Fiat 500 staat op een speciaal ontwikkeld platform en heeft een accupakket van 42 kWh aan boord. De elektromotor levert een vermogen van 117 pk, waarmee de Fiat in ongeveer negen seconden naar 100 kilometer per uur zoeft. De topsnelheid ligt op 150 kilometer per uur.

De Fiat 500 kan met maximaal 85 kW geladen worden en heeft een WLTP-gekeurde actieradius van maar liefst 320 kilometer. Rijd je alleen stadsritjes? Dan red je volgens Fiat met het terugleveren van energie aan de accu zelfs 400 kilometer. Aan de snellader laad je in slechts vijf minuten 50 kilometer bij. Dat is in veel gevallen meer dan genoeg voor een dag rijden!

De nieuwe Fiat 500e is bij Vaneman al voor  €365 per maand beschikbaar in de Operational Lease. Zolang de voorraad strekt, want we verwachten grote interesse. Schrijf je dus snel in om op de hoogte gehouden te worden, een afspraak te maken voor de bezichtiging of om hem meteen te bestellen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Operational Lease
Vanaf € 365,- p/m

Private Lease
Vanaf € 399,- p/m

Techniek van de toekomst
De elektrische Fiat 500 zal een vanafprijs hebben van 35.900 euro kosten, en dat is nog exclusief de overheidssubsidie.

Voor dat bedrag is de auto onder meer uitgerust met het glazen schuifdak, 17-inch wielen, leren bekleding, one pedal driving, achteruitrijcamera, Lane Assist, Level2 autonoom rijden en een uitgebreid en vernieuwd infotainmentsysteem. De easyWallbox van Fiat krijg je er gewoon bij, zodat je gemakkelijk thuis kunt laden.

Meer over elektrisch rijden

Meer over elektrisch rijden

Houd mij op de hoogte

Hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive