Terug naar Fiat service

2 jaar garantie. Onbezorgd rijden.

Bij de aankoop van jouw nieuwe Fiat is een garantie van 2 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden.

De garantie biedt dekking (van het voertuig) tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele onderdelen. Zo ga je altijd veilig de weg weer op!

Werkzaamheden die onder garantie worden uitgevoerd door Fiat Vaneman omvatten onder andere reparatie of vervanging van het defecte onderdeel, arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie en levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

Bovendien ben je ook nog eens verzekerd van mobiliteitsgarantie met dekking voor Europa! Handig.

Klik hier voor de voorwaarden.

Fiat Extra Garantie

Voor auto’s geregistreerd voor 1 januari 2019 geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar die uitgebreid kan worden met Fiat Extra Garantie. Extra Garantie is een service die je in staat stelt om de fabrieksgarantie van 2 jaar uit te breiden met maximaal 5 jaar, zonder eigen risico en zonder kilometerlimiet. Je kiest zelf de garantieduur die het beste bij jou past.

Tijdens de extra garantie periode ben je verzekerd van mobiliteitsgarantie met dekking voor Europa. Extra garantie kun je afsluiten binnen de fabrieksgarantieperiode van 2 jaar en voordat u 60.000 km heeft gereden.