7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit

In 7 jaar kunnen de mooiste dromen waarheid worden. Wat uw ambities ook zijn, wij helpen u altijd. Met kwaliteit die is getest onder extreme omstandigheden. Elke nieuwe Kia wordt geleverd met een garantietermijn van 7 jaar. Uniek in Europa.

Na talloze intensieve betrouwbaarheids- en duurzaamheidstests kunnen we op alle Kia-modellen met trots 7 jaar garantie bieden.

Elke nieuwe Kia geniet van 7 jaar volledige fabrieksgarantie met een beperking van 150.000 km. Voor de eerste 3 jaar geldt geen kilometerbeperking. Deze volledige garantie is gratis en 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar, op voorwaarde dat de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen wordt onderhouden. Dit zorgt voor een goede restwaarde en uw Kia blijft ook heel aantrekkelijk voor toekomstige kopers! Kijk voor de volledige garantievoorwaarden in het garantieboekje.

De belangrijkste voordelen voor u

We staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen over service en onderhoud voor uw Kia. Komt u er niet uit? Neem dan ook gerust contact op met de klantenservice. We helpen u graag verder.

Uitzonderlijke kwaliteit
Alle Kia-modellen worden gebouwd volgens de hoogste fabricagenormen in de auto-industrie. Deze uitzonderlijke kwaliteit geeft Kia het vertrouwen om de langste garantie op nieuwe auto’s te geven in Europa.

Volledige fabrieksgarantie
De 7 jaar Kia-garantie is een volledige fabrieksgarantie; u hebt van dag 1 tot dag 2.555 dezelfde dekking.

Zorgeloos rijden
Kia is de enige autofabrikant in Europa die 7 jaar garantie geeft. Een geruststellend idee.

Uitgebreide dekking
Bij alle aanspraken op de Kia-garantie zijn onderdelen én arbeidskosten gedekt (mits originele Kia onderdelen door Kia-dealer of -reparateur gemonteerd).

Lagere gebruikskosten. Hogere restwaarde.
De lange garantie betekent voor u lagere gebruikskosten en een hogere restwaarde.

100% overdraagbaar
De garantie is 100% overdraagbaar op iedere volgende eigenaar. Andere merken stoppen al bij 2 jaar.

Niet gevonden wat u zocht?

Chat met ons of neem contact op met de klantenservice.
We zijn bereikbaar op 020-5672030 (ma t/m vr 08:00-18:00, za 08:00-18:00).

0

Start typing and press Enter to search