Kia-Vaneman APK

voor apk van uw Kia.

APK

De wettelijk verplichte Algemeen Periodieke Keuring (APK) dient twee doelen: het bevorderen van de verkeersveiligheid en het beschermen van het milieu. Wanneer uw Kia gekeurd dient te worden, hangt af van de leeftijd en brandstofsoort. U ontvangt hier automatisch bericht over. Tijdens de APK wordt uw auto gecontroleerd op alle zaken die van belang zijn voor de veiligheid van u en uw mede weggebruikers.

Kia-Vaneman is het beste adres voor uw APK. Alle relevante onderdelen, zoals verlichting, banden en remmen worden grondig en vakkundig gecontroleerd. Altijd voor maar € 29,95! En indien u de APK combineert met een grote of kleine onderhoudsbeurt profiteert u van extra voordeel. Een APK kost in combinatie met onderhoud € 9,95. Maak direct een afspraak en bekijk ook onze kortingsacties.

Kia-Vaneman Onderhoud

Van voorbumper tot uitlaat en alles ertussenin: Kia-Vaneman biedt u alle mogelijke onderhoudsdiensten. Onze gespecialiseerde monteurs zijn ervaren en kennen uw Kia door en door.

Via deze website lichten wij u alle onderhoudsmogelijkheden toe. Ook kunt u direct een werkplaatsafspraak plannen, of een offerte aanvragen indien u vooraf een indicatie van de kosten wenst. Die kosten zullen u meevallen, want de prijzen van Kia-Vaneman zijn scherp. Daarbij bieden wij u extra voordeel met onze kortingsacties. Bekijk ze meteen!

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive

0

Start typing and press Enter to search