Kia-Vaneman Bandenwissel

Voor uw veiligheid en portemonnee

Bandenwissel

Vanaf

€ 55,-

Bandenservice

De monteurs van Kia-Vaneman zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van uw banden en helpen u graag weer veilig op weg.

Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid. Uitgedroogde banden kunnen leiden tot een klapband. Bovendien hebben banden met een verminderd profiel minder grip op de weg. Ook verbruikt uw auto meer brandstof wanneer de bandenspanning te laag is. Het is daarom van belang om er voor te zorgen dat uw banden in goede staat verkeren! De monteurs van Kia-Vaneman zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van uw banden en helpen u graag weer veilig op weg.

Airco-inspectie en preventief onderhoud

Nu voor

€ 39,-

Controle uitblaastemperatuur en interieurfilter. Vervolgens wordt met een middel (spuitbus) de airco gereinigd, dat zowel de eventuele aanwezige schimmels afbreekt als preventief werkt tegen schimmels.

Airco-inspectie en grondige reiniging van het aircosysteem

Nu voor

€ 69,-

Reinigen van het kachelhuis en luchtkanalen waardoor alle schimmels en bacteriën verwijderd worden middels het grondig uitwassen.

Complete aircoservicebeurt met inspectie, reiniging en afvullen

Nu voor

€ 129,-*

Grondige controle op werking, lekdichtheid en koudemiddel. Controle interieurfilter en vervanging indien nodig. Aircosysteem wordt volledig opnieuw gevuld. *Indien uw airco afgevuld dient te worden met de duurdere koudemiddel R-1234 YF kost dat u €100 extra.

Kia-Vaneman Onderhoud

Van voorbumper tot uitlaat en alles ertussenin: Kia-Vaneman biedt u alle mogelijke onderhoudsdiensten. Onze gespecialiseerde monteurs zijn ervaren en kennen uw Kia door en door.

Via deze website lichten wij u alle onderhoudsmogelijkheden toe. Ook kunt u direct een werkplaatsafspraak plannen, of een offerte aanvragen indien u vooraf een indicatie van de kosten wenst. Die kosten zullen u meevallen, want de prijzen van Kia-Vaneman zijn scherp. Daarbij bieden wij u extra voordeel met onze kortingsacties. Bekijk ze meteen!

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive

0

Start typing and press Enter to search