Nieuw: Nu in de showroom! De Kia XCeed

 Offerte aanvragen

 Proefrit

 Inruilwaarde

  Brochure

 Offerte aanvragen

 Proefrit

 Inruilwaarde

De nieuwe Kia XCeed combineert het schijnbaar onmogelijke. Je kunt ermee in stijl komen voorrijden bij de hipste party’s én zelfverzekerd op pad voor spannende avonturen. Een stijlvolle crossover, perfect voor actieve urbanites die met minder geen genoegen nemen. Met een oogstrelende coupé-lijnvoering en altijd in voor nieuwe dingen.

Een spannend vooruitzicht

Hartveroverend mooi.
Design dat overtuigt.

Een echte eye-catcher, hoe je ‘m ook bekijkt. Met dynamische en uitdagende lijnen van voor tot achter. De Kia XCeed is altijd in voor nieuwe trips en heeft precies het karakter dat bij zijn uiterlijk past. Zoek je spanning en sensatie? Deze sportieve crossover overtreft met speels gemak al je verwachtingen!

Sportief interieur met stijlvolle details

Pure sportiviteit.
Grenzeloos rijplezier.

Als je alles uit het leven wilt halen, neem je met minder geen genoegen. De Kia XCeed verrast je met allerlei perfect geïntegreerde slimme features. Zo zit jij bij elk avontuur op de voorste rij. Met topklasse comfort, op het puntje van je stoel.

594 liter bagageruimte

7 jaar garantie, dankzij pure kwaliteit.

Na talloze betrouwbaarheids- en duurzaamheidstests kunnen we op alle nieuwe Kia-modellen met trots een unieke garantietermijn van 7 jaar aanbieden. Elke nieuwe Kia profiteert van deze garantie van 7 jaar of 150.000 km. Het aantal kilometers is onbeperkt gedurende de eerste 3 jaar. En, omdat we willen dat je zeven jaar lang ‘als nieuw’ met je Kia ProCeed kunt rijden, krijg je ook op je TomTom navigatiesysteem 7 jaar kaartupdates en TomTom Live Services updates gratis.

Ervaar zelf de ProCeed Proefrit reserveren

Start typing and press Enter to search