KIA Ceed SW Ruimte voor jezelf

Vanaf

€ 24.295,-

Rijklaar

Private lease

€ 359,-

Per maand

Ook als

PHEV

leverbaar

Alle reviews lezen

★★★★☆

8.6 van 10

Meer plezier dan ooit

Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk! En zo opwindend. De Kia Niro houdt zich niet aan de bestaande regeltjes. Een continu samenspel van de elektro- en verbrandingsmotor geven je de meest relaxte rijervaring ooit. Een duurzame, zuinige crossover: de beste keuze als je het milieu minstens zo belangrijk vindt als je rijplezier!

Het beste van twee werelden

Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk! En zo opwindend. De Kia Niro houdt zich niet aan de bestaande regeltjes. Een continu samenspel van de elektro- en verbrandingsmotor geven je de meest relaxte rijervaring ooit. Een duurzame, zuinige crossover: de beste keuze als je het milieu minstens zo belangrijk vindt als je rijplezier!

Stel ‘m zelf samen

Ga je voor de GT-Line? Een DynamicLine? Neem je de Plug-in Hybrid? Welke je ook kiest: als jij behoefte hebt aan extra ruimte is dit de auto voor jou. Een riante bagagecapaciteit en atletisch ontwerp. Van dual zone climate control en draadloze oplader tot elektronisch bedienbare handrem en stuurwielverwarming: je kunt jouw Ceed Sportswagon bestellen zoals je ‘m het liefste ziet. 

Kia Ceed Sportswagon in het kort

Extra ruimte, extra vrijheid: dat is de Kia Ceed Sportswagon! Deze auto is helemaal ontworpen rondom jou als bestuurder. Een auto met een design om van te smullen, zonder daarbij het praktisch nut uit het oog te verliezen. De riante kofferbak geeft je eindeloze mogelijkheden! Neem mee wat je wilt. Rijden maar! 

Alle ruimte

Maar liefst 625 liter bagageruimte! In de opbergvakken houd je losse items op hun plek en door de flexibel neerklapbare achterbank neem je ècht alles mee. 

Plug-in Hybrid

De Plug-in Hybrid laad je makkelijk op, thuis of onderweg. De accu vult zich in drie uur tot 100% en biedt 50 km elektrisch rijbereik! Genoeg voor een dag rijden.

Digitaal instrumentarium

Een nieuw, 12.3” groot interactief digitaal cluster met de hoogste resolutie en duidelijke graphics. Zet de Ceed Sportswagon in Sport en zie hoe het beeld verandert.

Ruimte voor alles wat je wilt

De lat ligt hoger dan ooit. De Ceed Sportswagon heeft karakter, dynamiek, veelzijdigheid en rijplezier in iedere uitvoering! Net zo zelfverzekerd als jezelf grijpt hij direct de aandacht door de technische snufjes en de sportieve looks. Met de optionele in drie delen neerklapbare achterbank kun je de bagageruimte en zitruimte indelen zoals jij dat wilt. De Kia Ceed Sportswagon. In alle opzichten een volwassen auto!

Modellen Ceed SW

De Ceed Sportswagon in beeld

De Kia Ceed Sportswagon is de ideale auto als je van sportief rijden en laadvermogen houdt. Met 625 liter is het de ruimste in zijn klasse! Een praktische auto die de nieuwste snufjes op gebied van technologie combineert met comfort. Door de strakke handling vertaalt de Ceed Sportswagon direct wat jij hem aan input geeft. Laad ‘m vol, neem plaats en geef jezelf de ruimte!

Uit voorraad leverbaar

  • Ik heb een prachtig gezin; dat maakt voor mij dat de Ceed Sportswagon een ideale auto is! Alle ruimte voor het gezin, maar óók een auto waar je alleen in gezien wil worden!

    Marcel
    Marcel Service adviseur

Vestigingen bekijken

Kies een vestiging uit en kom met ons in contact!

Plan een proefrit

Kies uw nieuwe droomauto uit en klik op de proefrit op locatie knop.

Chat met klantenservice

Heeft u vragen? Wij antwoorden direct tussen 09:00 – 21:00 uur.

Start typing and press Enter to search