KIA E-NIRO 100% elektrisch. 0% compromis.

Vanaf

€ 44.995,-

Rijklaar

Private lease

€ 543,-

Per maand

Uniek:

455 km

elektrisch rijbereik

Alle reviews lezen

★★★★☆

8.9 van 10

Meer plezier dan ooit

Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk! En zo opwindend. De Kia Niro houdt zich niet aan de bestaande regeltjes. Een continu samenspel van de elektro- en verbrandingsmotor geven je de meest relaxte rijervaring ooit. Een duurzame, zuinige crossover: de beste keuze als je het milieu minstens zo belangrijk vindt als je rijplezier!

Het beste van twee werelden

Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk! En zo opwindend. De Kia Niro houdt zich niet aan de bestaande regeltjes. Een continu samenspel van de elektro- en verbrandingsmotor geven je de meest relaxte rijervaring ooit. Een duurzame, zuinige crossover: de beste keuze als je het milieu minstens zo belangrijk vindt als je rijplezier!

Stel ‘m zelf samen

De Kia e-Niro is standaard al zeer rijk uitgerust. Maar er blijft wat te kiezen: ga je voor 17” lichtmetalen velgen, en welke kleur kies je uit? Heb je al gedacht aan de speciaal voor deze auto gemaakte accessoires, zoals een fietsendrager? Personaliseer de auto volledig naar jouw wensen! Zo rijd je straks rond in een elektrische topper die voor jou op maat gemaakt lijkt te zijn.

Kia e-Niro in het kort

Het stijlvolle design van een compacte crossover gecombineerd met een volledig elektrische aandrijflijn! De Kia e-Niro zit vol met unieke EV-innovaties die jou het rijden zo comfortabel mogelijk maken.  

Rijprogramma’s

Met vier rijprogramma’s stel je de auto naar behoefte in. Eco+ voor nèt die kilometer meer, Eco voor een hoge actieradius, Comfort voor elke dag en Sport… Dat voel je! 

Slim regenereren

Het regeneratieve remsysteem is instelbaar in vijf standen en ontworpen om je remkracht om te zetten in elektriciteit! Zo rijd je relaxt en kom je verder dan de rest.

Nieuw: 3-fase laden

Tot drie keer zo snel opladen? Het kan met de Kia e-Niro. Het opladen gaat gemakkelijk; gewoon thuis of bij een snel groeiend netwerk van laadstations in heel Europa.

100% elektrisch rijden. 0% compromis.

Elektrisch rijden is met de komst van de Kia e-Niro ineens heel volwassen geworden! Vanaf nu is uitstootvrij rijden ook heel stijlvol en praktisch. Een actieradius van maar liefst 455 kilometer en toch een bagageruimte van 451 liter! Ver komen tegen een lage bijtelling; wat wil je nog meer?

Modellen e-Niro

De e-Niro in beeld

Verantwoord rijden was nog nooit zo classy! En die klasse klinkt door, ook aan boord van de e-Niro. De auto zit vol hoogwaardige materialen, scherpe afwerking en de laatste technologie en veiligheidssystemen. Onder je rechtervoet heb je in één keer traploos beschikking over 204 pk. Je bent dus overal als eerste weg. Elektrisch rijden saai? Niet met de Kia e-Niro! Draai de schakelknop in Drive, en geniet van de stilte. 

Uit voorraad leverbaar

  • Het is bijna een sport om zo zuinig mogelijk te rijden en zo ver mogelijk te komen met deze auto. Met het regeneratiesysteem kun je zelf kracht terugleveren aan de accu, dat scheelt kilometers! In 7.8 seconden schiet je van 0 naar 100. Echt ongelooflijk veel power!

    Dean
    Dean Online auto adviseur

Vestigingen bekijken

Kies een vestiging uit en kom met ons in contact!

Plan een proefrit

Kies uw nieuwe droomauto uit en klik op de proefrit op locatie knop.

Chat met klantenservice

Heeft u vragen? Wij antwoorden direct tussen 09:00 – 21:00 uur.

Start typing and press Enter to search