Vanaf

€ 44.595,-

Rijklaar

Private lease vanaf

€ 579,-

Per maand

Tot

528 km

elektrisch rijbereik

Alle reviews lezen

★★★★☆

Stel ‘m zelf samen

De EV6 is de eerste volledig elektrische auto van Kia op het gloednieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP). De lange wielbasis van 2,9 meter zorgt voor ruimte en flexibiliteit in het interieur. Dus meer ruimte voor u, uw passagiers en alles wat u mee wilt nemen! De Kia EV6 is standaard al zeer rijk uitgerust. Maar er blijft wat te kiezen: gaat u voor het 58 kWh of het 77.4 kWh accupakket? En wordt het een achterwielaangedreven of toch de vierwielaangedreven versie? Welke kleur kiest u uit en gaat u voor EV6 Plus of een GT-Line? Stel de auto volledig naar uw wensen samen! Zo rijdt u straks rond in een elektrische topper, helemaal naar uw wens. Dat mag u van Vaneman-Kia verwachten. 

Kia EV6 in het kort

Het nieuwe, volledig elektrische vlaggenschip van Kia: de EV6. Een excentriek exterieur, een luxueus interieur en indrukwekkende prestaties, dat is waar dit nieuwe model voor staat. Een bron van inspiratie bij iedere rit! 

Twee 12.3” curved displays

De licht gebogen displays bieden u overzichtelijk alle belangrijke info en functies over de auto. De bediening gaat, zoals we gewend zijn van Kia, via een intuïtieve menustructuur die zich makkelijk laat volgen.

Duurzame materialen

De comfortabele stoelbekleding in de EV6 is past helemaal bij het groene rijden. De bekleding is gemaakt van maar liefst 110 gerecyclede PET-flessen of van kwalitatief hoogwaardig vegan kunstleder.

Augmented Reality HUD

Het nieuwe Augmented Reality Head-Up Display begeleidt u op een virtuele weg naar uw eindbestemming. Het nieuwste van het nieuwste! Alles is zichtbaar, zonder dat u uw ogen van de weg hoeft te halen. 

Elektrisch rijden opnieuw uitgevonden.

De EV6 met 77,4 kWh batterij heeft een actieradius tot 528 kilometer. Zelfs de EV6 met het compactere 58 kWh accupakket komt volgens de officiële meetmethoden tot maar liefst 400 km ver. Ruim voldoende voor gemiddeld dagelijks gebruik! Daarnaast kan de Kia EV6 dankzij de 800V-oplaadtechniek supersnel laden: 100 kilometer erbij is maar 4,5 minuten. Van 10% tot 80% opladen duurt onder optimale omstandigheden duurt zo’n 18 minuten. 

Ook is de EV6 beschikbaar met ‘Vehicle-to-load’ techniek. Hiermee kunt u andere apparaten voorzien van stroom! Handig, als u uw laptop even moet bijladen. Of een kopje koffie onderweg wil drinken!  En extra gunstig: de EV6 mag, afhankelijk van de uitvoering, tot 1.600 kg trekken.

Modellen EV6

De EV6 in beeld

De EV6 luidt een nieuw tijdperk van elektrische modellen van Kia in. Bloedmooi, en zijn specificaties liegen er niet om. Supersnel laden en een topversie met 584 pk, die u in slechts 3,5 seconden naar de 100 kilometer per uur brengt! Geniet van de schoonheid, snelheid en het unieke karakter.

Uit voorraad leverbaar

  • Het is bijna een sport om zo zuinig mogelijk te rijden en zo ver mogelijk te komen met deze auto. Met het regeneratiesysteem kun je zelf kracht terugleveren aan de accu, dat scheelt kilometers! In 7.8 seconden schiet je van 0 naar 100. Echt ongelooflijk veel power!

    Ramon
    Ramon Verkoopadviseur

Vestigingen bekijken

Kies een vestiging uit en kom met ons in contact!

Plan een proefrit

Kies uw nieuwe droomauto uit en klik op de proefrit op locatie knop.

Chat met klantenservice

Heeft u vragen? Wij antwoorden direct tussen 09:00 – 21:00 uur.

Vestigingen bekijken

Kies een vestiging uit en kom met ons in contact!

Plan een proefrit

Kies uw nieuwe droomauto uit en klik op de proefrit op locatie knop.

Chat met klantenservice

Heeft u vragen? Wij antwoorden direct tussen 09:00 – 21:00 uur.

0

Start typing and press Enter to search