Kia-Vaneman remmen

Veilig de weg op.

Remblokken

Vanaf

€ 119,-

De remmen van uw Kia

Dat remmen slijten, is niet meer dan normaal. Hoe vaker je ze gebruikt, hoe sneller ze slijten. Vergelijk het maar met je schoenzolen. Slijtage gaat geleidelijk. Daardoor merk je niet van de ene op de andere dag dat ze slecht zijn. Regelmatige controle is daarom verstandig.Twijfel je over de staat van je remmen? Kom dan bij ons langs voor een gratis remtest!

Hoe herken je slechte remmen?

Sommige auto’s beschikken over een waarschuwingslampje op het dashboard, dat je waarschuwt als er iets mis is met jouw remmen. Daarnaast kun je slechte remmen herkennen aan een schurend of piepend geluid tijdens het remmen. Dit kan een teken zijn van versleten remvoeringen en/of remblokken. Moet je harder op het rempedaal trappen dan normaal? Ook dat is een voorteken dat je remmen aan vervanging toe zijn. Om te ontdekken wat er precies met je remmen aan de hand is, moet één van onze remmenexperts jouw remmen nakijken.

Kia Picanto

Vanaf

€ 119,-

Kia Rio

Vanaf

€ 139,50

Kia Ceed

Vanaf

€ 143,-

Kia Carens

Vanaf

€ 142,-

Kia Venga

Vanaf

€ 135,50

Kia Sportage

Vanaf

€ 174,-

Kia Soul

Onderhoudsbeurt vanaf

€ 139,-

Kia Optima

Onderhoudsbeurt vanaf

€ 202,-

Kia Sorento

Onderhoudsbeurt vanaf

€ 202,-

Kia-Vaneman Onderhoud

Van voorbumper tot uitlaat en alles ertussenin: Kia-Vaneman biedt u alle mogelijke onderhoudsdiensten. Onze gespecialiseerde monteurs zijn ervaren en kennen uw Kia door en door.

Via deze website lichten wij u alle onderhoudsmogelijkheden toe. Ook kunt u direct een werkplaatsafspraak plannen, of een offerte aanvragen indien u vooraf een indicatie van de kosten wenst. Die kosten zullen u meevallen, want de prijzen van Kia-Vaneman zijn scherp. Daarbij bieden wij u extra voordeel met onze kortingsacties. Bekijk ze meteen!

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive

0

Start typing and press Enter to search