Het succesmodel van Kia!

De volledig elektrische Kia e-Niro is enorm populair. Best begrijpelijk, want het is een ruime auto die standaard is voorzien van veel luxe. We hebben het nu tijdelijk voor u extra interessant gemaakt om een overstap naar een elektrische e-Niro te maken. Lees meer over deze tijdelijke actie bij Kia-Vaneman.

€4.000 korting oftewel 63.245 km gratis rijden

U leest het goed: omgerekend rijdt u voor de tijdelijke korting 63.245 km gratis.  Let wel op, de actie geldt alleen voor particulieren en zolang de voorraad van onze luxe actie-uitvoeringen strekt.

Standaard vol met hightech snufjes

De e-Niro kunt u flink uitbreiden met slimme technologische opties en is standaard al voorzien van een luxe basis uitrusting. Zo staat een achteruitrijcamera, adaptieve cruise control, 17″ lichtmetalen velgen, climate controle, autonome rijbaanvolgassistentie en een smart key standaard op de optielijst.

Alle redenen om the switch naar elektrisch te maken

1. Weinig onderhoudskosten

De aandrijving van een elektrische auto bestaat uit een elektromotor, een omvormer en een lader. Het traditionele onderhoud, waarbij bijvoorbeeld de motorolie vervangen wordt, is dus niet meer nodig. Het onderhoud van een elektrische auto bestaat alleen nog maar uit een inspectieservice, het vervangen van een interieurfilter en het vervangen van de remvloeistof. Daarnaast moeten natuurlijk ook remmen, banden, ruitenwissers en lampen regelmatig gecontroleerd worden. De wettelijk verplichte APK is gelijk aan het schema van een brandstofauto. Door het wegvallen van veel regulier onderhoud, staat u in ieder geval in de meeste gevallen met een lach aan de balie tijdens het afrekenen.

geen-bpm-en-mrb-klimaat-akkoord

2. Geen MRB en BPM

Zeker nu de lockdown is verlengd en wij dus veel vaker thuis zijn, bestellen we meer en meer online. En als u een pakketje bestelt, hebt u dat vaak binnen twee dagen in huis. Waarom zou dat met auto’s anders zijn? De Vaneman Buy & Drive collectie is een geselecteerde voorraad Kia’s die wij tegen de scherpste prijs online kunnen aanbieden. Wanneer u in de online voorraad de Buy and Drive-banner ziet, weet u genoeg. Binnen 48uur staat uw nieuwe droom auto voor de deur!

3. Elektriciteit is goedkoper

Als u aan de benzinepomp staat, bent u vaak voor een volle tank een paar tientjes kwijt. De brandstofprijzen zijn op dit moment hoger dan ooit. Ai! Maar met een elektrische auto behoort dat tot het verleden. Elektriciteit is namelijk een stuk goedkoper dan brandstof. Thuis laden is de goedkoopste optie; dat scheelt tot wel de helft in kosten! Openbare laadplekken zijn nu nog wel duurder, maar alsnog goedkoper dan benzine of diesel.

4. Milieuvriendelijk

Ze zijn schoner dan traditionele auto’s, omdat ze geen stoffen uitstoten die schadelijk zijn voor het milieu. Als u in een EV rijdt, helpt u het milieu dus een handje in de goede richting! Maar, altijd geldt dat hoe groener de stroom is, des te milieuvriendelijker de auto. U kunt bijvoorbeeld investeren in zonnepanelen om die stroom te gebruiken voor het opladen van de auto. Groener kan niet!

5. 7 jaar garantie

Alle nieuwe Kia-modellen worden door het Kia Global Quality Center tot het uiterste getest op basis van vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Niet voor niets krijgt u op iedere nieuwe Kia maar liefst 7 jaar garantie, ook op de accu. Zo bent u ervan verzekerd dat u lang plezier hebt van uw e-Niro.

6. € 4.000 korting oftewel 63.245 kilometer gratis rijden!

Omdat we emissievrij rijden belangrijk vinden, geven we € 4.000 EV-bonus op een volledig elektrische Kia. Als extra stimulans! Omdat laden zoveel goedkoper is dan brandstof hebben we de volgende berekening gemaakt. De e-Niro heeft een accu van 64 kWh. Hij rijdt 7 kWh per 100 kilometer. Teruggerekend komt dit neer op zo’n 6,3 cent per kilometer. De e-Niro komt 455 kilometer ver; zo’n € 28,5 per volledig opgeladen accu. Voor € 4.000 hebt u tegen de 139 laadbeurten achter de rug. Daarmee komt u ruim 63.000 kilometer ver!

Vestigingen bekijken

Kies een vestiging uit en kom met ons in contact!

Online auto kopen

Kies uw nieuwe droomauto uit en klik op de proefrit op locatie knop.

Chat met klantenservice

Heeft u vragen? Wij antwoorden direct tussen 09:00 – 21:00 uur.