De Buy & Drive collectie van Kia Vaneman wordt binnen 48 uur bij u thuisbezorgd

VOOR 23.59 BESTELD IS BINNEN 48 UUR VOOR DE DEUR BIJ U THUISBEZORGD!

Juist in deze snel veranderende wereld is het onze zorg dat alles op het gebied van uw mobiliteit direct goed is geregeld! Zeker nu de lockdown is verlengd en wij dus veel vaker thuis zijn, bestellen we meer en meer online. En als u een pakketje bestelt, hebt u dat vaak binnen twee dagen in huis. Waarom zou dat met auto’s anders zijn?

Daarom introduceren wij Vaneman Buy and Drive!

Een geselecteerde voorraad nieuwe Kia’s die wij tegen de scherpste prijs online aanbieden. Wanneer u in de online voorraad de Buy and Drive-banner ziet, weet u genoeg. Binnen 48uur staat uw nieuwe droom auto voor de deur!

Hoe werkt het?

U kunt zich breed orienteren in onze online showroom. Gewoon thuis, vanaf de bank. Natuurlijk kunt u onze interessante aanbiedingen vinden in onze voorraad, en daarnaast hebt u de mogelijkheid tot het voeren van een online adviesgesprek! Onze adviseurs staan voor u klaar om samen uw wensen te bespreken, auto’s te laten zien en een eventuele offerte door te nemen. Is uw interesse gewekt en wilt u toch graag een proefrit maken voordat u beslist? Geen probleem. Wij bieden u de proefrit aan huis. U komt niet naar ons, wij komen naar u. Zo kunt u proefrijden in uw eigen vertrouwde omgeving.

Snel rijden voor de beste prijs

Speciaal voor u is Buy and Drive in het leven geroepen. We begrijpen namelijk als geen ander dat uw mobiliteitsbehoefte sterk kan veranderen en u misschien snel een auto nodig hebt. We doen u daarbij zelfs de belofte dat we de auto binnen 48uur bij u thuisbezorgen! 

De geselecteerde voorraadmodellen van Kia kunnen we aanbieden tegen de scherpste prijs. We hebben namelijk groot ingekocht en omdat het volledig online gaat, hebben we een grote kostenpost weten te besparen.

We hebben die selectie keurig de zogeheten ‘nulbeurt’ laten geven in de garage en we hebben zelfs al het kenteken voor u aangevraagd! De auto’s staan dus echt helemaal klaar om direct de showroom uit te rijden. Makkelijker kan niet! 

Private Lease

Geen zin om in een keer een groot bedrag uit te geven of vastzitten aan langlopende contracten? Juist daarom is Private Lease nu extra aantrekkelijk! Snel rijden tegen een laag maandbedrag. Daarnaast helpen we u graag met de inkoop van uw huidige auto en zorgen ervoor dat u de prijs die u krijgt direct ontvangt.

U kiest voor gemak

Dat is juist het fijne in deze periode waarin we veel thuis zijn. Snel rijden tegen de beste prijs en alle garanties die u ontvang met Vaneman Buy and Drive en het Private Lease keurmerk! Volledig online orienteren en bestellen en een proefrit en aflevering aan huis. We helpen u graag!

Bekijk de geselecteerde Buy and Drive modellen

Start een Online Adviesgesprek

Schrijf je in

Hulp nodig?

Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive