Terug naar Nieuws Klik om het nieuwsoverzicht te bekijken

De Kia Niro is bijzonder. Bijzonder snel te rijden en bijzonder goed geprijsd met Buy and Drive!

Dat de Kia Niro populair is, is geen verrassing. Maar waar ligt dat nu precies aan? Wat maakt de Niro zo bijzonder, dat het zelfs het best verkochte model van 2020 werd? Wij weten de antwoorden daarop, want bij Vaneman zijn we gek op de Niro. Lees verder en ontdek waarom dit de meest gewilde Kia is en hoe u er ook een kunt rijden! 

De crossover die u moet hebben!

Opvallen, dat doet ‘ie wel. De Kia Niro valt goed in het oog, zullen we maar zeggen! Een strak design, een stijlvol uiterlijk en een bak aan ruimte. En hij zit ook nog eens lekker hoog, want de Niro is een zogeheten crossover. Een model dat iets hoger is dan een normale personenauto, maar niet zo enorm groot is als een SUV. Een ideaal tussenmaatje! Maar zich onderscheiden doet hij toch echt door de connectiviteit.

En daarvan is een hoop te vinden in de Niro. Met het 10.25” grote multimediasysteem kunt u tot wel drie applicaties tegelijkertijd weergeven, bijvoorbeeld navigatie, muziek en de weersvoorspelling. Het scherm stuurt ook een extern versterkt 8-speaker JBL® premium geluidssysteem aan en is voorbereid voor Android Auto™ en Apple CarPlay™. Verder geeft het toegang tot het hybride systeem en andere voertuiginformatie.

Ook UVO Connect maakt de auto wonderlijk eenvoudig te bedienen. Via de App swiped u de navigatiebestemming naar de auto, nog voordat u erin zit! En u hebt alle rit- en voertuiginformatie in uw broekzak, want in de App kunt u bijvoorbeeld zien of de auto op slot staat, en hoe ver u nog kunt rijden. Makkelijk!

Lekker zuinig

Het hoort er ook wel een beetje bij, die futuristische snufjes in een hybride auto. Ook dat is op zichzelf al een reden om te kiezen voor de Niro, want zuinig rijden doet ‘ie! Door een continu samenspel van de elektromotor en de benzinemotor kiest de auto zelf hoe hij het meest efficient rijdt. Zo komt u verder, staat u minder bij de benzinepomp en bespaart u ook nog eens op de kosten! Mooi meegenomen, dachten we zo. 

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte

Wat erg lekker is aan de Niro is de zee van ruimte binnenin. Heerlijke zetels bieden u het meeste comfort. En niet alleen voor u, maar voor echt iedere passagier die u meeneemt! Royaal, kunnen we wel zeggen. En zit de auto vol met familie of vrienden? Geen probleem, want u krijgt standaard 436 liter bagageruimte. Iets minder mensen en meer spullen? Dan klapt u gewoon de achterbank neer, en ontstaat er 1425 liter. 1425 liter! Inladen maar.

Buy and Drive

De Niro is niet alleen een enorm lekkere auto, hij is ook nog eens snel te rijden! Dat doet u met Vaneman Buy and Drive. Wij hebben een aantal prachtige Niro’s geselecteerd en vast voor u klaargemaakt, inclusief kenteken. U hoeft dus alleen nog te kiezen! Wij staan dan binnen 48 uur bij u voor de deur met uw nieuwe Kia Niro. Waar wacht u nog op? U kunt nu profiteren tot wel € 4.500 Buy and Drive-voordeel! Of Private Lease de Niro voor € 399 per maand. 

Dat is juist het fijne in deze periode waarin we veel thuis zijn. Snel rijden tegen de allerbeste prijs en alle garanties die u ontvang met Vaneman Buy and Drive! Volledig online orienteren en bestellen en een proefrit en aflevering aan huis. We helpen u graag!

Bekijk de geselecteerde Buy and Drive Niro’s

Start een Online Adviesgesprek

Onze kijk op de Kia Niro

Een poosje terug maakten we deze review over de Niro. Bekijk die gerust hieronder! Vergeet u zich niet te abonneren op ons YouTube-kanaal? Dan mist u nooit meer iets!

Schrijf je in

Hulp nodig?

Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive