De EV6: vier varianten, nu te reserveren!

Wilt u als één van de eersten wegrijden in de nieuwe, volledig elektrische Kia EV6? Dat kan! Want vanaf nu hebt u de mogelijkheid om een reservering plaatsen en te kiezen uit vier uitvoeringen, waarvan er een paar al dit jaar leverbaar zijn! U reserveert dan een elektrische crossover die zijn weerga niet kent. Een gedurfd en mooi design, een hoge actieradius, supersnelle laadcapaciteit en prestaties om u tegen te zeggen.

Wie wil dat nu niet? Uw reservering doet u eenvoudig en kost u € 100,-. En die krijgt u terug, of u de EV6 nu koopt of niet. Vergeet bij het reserveren niet Frank Vaneman Automotive op te geven als voorkeursdealer! 

Kia EV6 is nu te reserveren vanaf € 44.595,-

De verschillende uitvoeringen, inclusief de GT en GT-Line, zijn nu te ervaren en te reserveren op de Kia-website, waarbij u ons kunt opgeven als uw voorkeursdealer. De nieuwe elektrische Kia kan al worden ervaren tijdens een virtuele proefrit. 

Wij kregen gisteren de gelegenheid kennis te maken met de EV6 in het hoofdkantoor van Kia Nederland

Keuze uit drie modellen

De reserveringssite van Kia geeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen. De ‘standaard’ en toch al rijk uitgeruste EV6 met achterwielaandrijving en 58 kWh accupakket is te reserveren vanaf € 44.595,-*. Deze versie heeft een bereik van tot 400 kilometer**.

De EV6 is standaard voorzien van 12.3” grote dual curved displays, een navigatiesysteem met Kia Connected services, smart key, stoelverwarming voor, LED-lampen, privacy glass, snelwegassistentie, autonome noodremassistentie, snelheidsbordenherkenning en dual climate control. De EV6 rijdt standaard op 19” lichtmetalen velgen. Er is dus eigenlijk geen ‘standaard uitvoering’ te kiezen; de EV6 is oneindig luxe. Er komt ook een variant met een 77.4 kWh accupakket die een opgegeven actieradius van meer dan 510 kilometer** heeft. De meerprijs van deze uitvoering horen we in de maand mei.

De tweede uitvoering die u kunt reserveren is de EV6 GT-Line. Deze uitvoering heeft het GT-line exterieur en interieur, elektrisch verstelbare voorstoelen (waarvan de bestuurdersstoel seat memory heeft), het zogenoemde vegan leder en LED ambient lighting binnenin. De achterwielaangedreven GT-Line heeft een 77.4 kWh sterk accupakket, waarmee net als de normale EV6 meer dan 510 kilometer** kan worden gereden. Ook komt de GT-Line als vierwielaanggedreven versie met 20” lichtmetalen velgen en heeft dan twee krachtige elektromotoren en 20” lichtmetalen velgen. De prijs van deze laatste variant horen we ook in mei, de achterwielaangedreven versie is leverbaar vanaf € 56.895,-*. 

De derde uitvoering is de EV6 GT, die we kennen uit het bekende filmpje waarin de auto het opneemt tegen de supercars van deze wereld. In een duizelingwekkende 3,5 seconden wordt u hierin van 0 naar 100 km/u gekatapulteerd. De GT heeft standaard vierwielaandrijving en een 77.4 kWh sterk accupakket, twee elektromotoren en daardoor 584 pk. Door de 21” grote velgen, de sportstoelen, het Performance remsysteem en de automatische Flush-portiergrepen is direct duidelijk dat we hier niet met zomaar een EV te maken hebben.

De EV6 GT heeft een vanafprijs van € 63.595,-*. Wie hem wil rijden moet nog even geduld hebben: hij rijdt vanaf het vierde kwartaal van 2022 de showrooms uit.

Er is ook nog een EV6+ beschikbaar, deze versie ziet u op bovenstaande foto’s. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens uw reserveringsproces!

Voordeel bij snellaadnetwerk van IONITY

Bent u een van de 1.000 personen die voor 30 april een reservering plaatst? Dan rijdt u niet alleen als eerste in deze dedicated EV weg, maar profiteert u ook nog van de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief te laden bij het snellaadnetwerk van IONITY. De tarieven worden binnenkort bekend gemaakt. Ook krijgt u toegang tot het laadnetwerk meer dan 210.000 Europese laadpunten waar u tegen scherpe tarieven uw EV6 weer kan opladen. Al dit voordeel geldt ook voor de EV6 GT-bestellers die voor 30 april reserveren! De GT moet dan wel voor 31 december 2022 definitief wordt besteld.

Meer informatie over de Kia EV6 en de reserveringsvoorwaarden is te vinden op de modelpagina van Kia.

 

Wij willen graag uw Kia EV6 leveren! Hebt u hulp nodig bij het bestellen of het opgeven van Frank Vaneman Automotive als voorkeursdealer? Bel ons op 020-5672030. We helpen u graag verder!

 

*De bovenstaande informatie is ter referentie voor de reservering en daarmee niet definitief. Controleer de definitieve informatie voor de aankoop gedaan wordt.
**De daadwerkelijke volledig elektrische actieradius is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder en niet beperkt tot rij- en oplaadgewoonten, gebruik van accessoires, buitentemperatuur en topografie, leeftijd en temperatuur van de accu, gewicht, aanhangwagengewicht en andere voertuiggebruiksparameters. De batterijcapaciteit neemt af met de tijd en het gebruik.

 

 

Bekijk hieronder de wereldpremière

Wilt u op de hoogte blijven van de EV6?

Wilt u meer weten over elektrisch rijden?

Bekijk onze elektrische auto’s

Schrijf je in

Hulp nodig?

Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive