Kia teaset de nieuwe Niro

Kia heeft vandaag wat eerste beelden van de nieuwe Niro vrijgegeven. De bestverkochte auto van Nederland krijgt bij de volgende generatie een heel nieuw uiterlijk dat past bij de nieuwe designfilosofie ‘Opposites United’. Helemaal toegespitst op de wensen van milieubewuste consumenten; duurzaamheid gecombineerd met rijplezier.

Het design van de nieuwe Kia Niro (wat we ervan kunnen zien, althans), is totaal anders dan de huidige Niro. Opvallend zijn de hooggeplaatste, verticale achterlichten en de nieuwe stijl van LED-verlichting aan de voorkant. Brutaal en uitgesproken! De nieuwe Niro is duidelijk geïnspireerd op de Kia HabaNiro Concept-auto die in 2019 werd gepresenteerd.

Het interieur ziet eruit zoals we dat nu kennen uit de Kia EV6: een langgerekt en gebogen scherm, clean en hightech.

We verwachten de nieuwe Kia Niro met de aandrijflijnen die we nu ook kennen: hybride, plug-in hybride en volledig elektrisch. De Niro komt namelijk niet op de E-GMP-basis (voor volledig elektrische modellen) te staan, maar op het platform dat is ontworpen voor auto’s met verbrandingsmotor.

De nieuwe Kia Niro zal aanstaande donderdag, 25 november, worden onthuld tijdens de Seoul Mobility Show. U kunt dan weer nieuw beeldmateriaal en informatie verwachten!

Op de hoogte blijven? Meld je aan!

Hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive