Deel nu uw eigen Kia e-Niro met buren of vrienden!

Gebruikt u uw (tweede) auto maar af en toe? Stelt u het leasen van een auto steeds uit omdat u net te weinig kilometers rijdt? Dan heeft Kia-Vaneman nu de oplossing! In samenwerking met OnzeAuto biedt Kia een slimme deelautoformule waarmee u een eigen volledig elektrische Kia e-Niro deelt met goede buren of vrienden.

Het delen van een auto wordt voor steeds meer Nederlanders een interessante optie. Autodelen brengt veel voordelen met zich mee, maar soms ook nadelen omdat je bijvoorbeeld vaak niet weet met welke andere personen je de auto deelt. Daarom is er nu een deelautoformule ontwikkeld waarbij u samen met een klein aantal bekenden een emissievrij rijdende e-Niro kunt delen. De kosten kunnen naar eigen inzicht onderling verdeeld worden. Zo kunnen vier huishoudens via Delen in Kleine Kring al gemiddeld vanaf € 175,- per maand een Kia e-Niro rijden. Zo ontdekt u samen de voordelen en gemakken van autodelen en elektrisch rijden!

 

✔ Vertrouwd

Je deelt een e-Niro met mensen die je kent

✔ Zorgeloos

Alles is in inbegrepen, zelfs de kosten van opladen

✔ Eerlijk delen

Je bepaalt zelf de verdeling van de kosten

✔ Handige app

Via de app kun je de e-Niro reserveren en openen en sluiten

Hoe het werkt

Bij Delen in Kleine Kring staat gemak centraal. U maakt gebruik van een handige app, waarmee u de auto kunt reserveren en de auto kunt openen. U hoeft geen ritten te registreren, want de administratie wordt van A tot Z voor u gedaan. Elke maand ontvangt u een handig overzicht van uw gemaakte ritten. Handig, toch?

Autodelen betekent natuurlijk kosten delen en u kiest zelf hoe u en uw vrienden of buren die kosten verdelen. Betaalt een huishouden meer omdat zij de auto vaker gebruiken? Of wilt u liever een gelijke verdeling van de kosten? Alles kan. Geen gedoe dus met berekeningen of onderlinge betalingen.

Wij bieden met de Kia e-Niro een geweldige elektrische deelauto: een topper in alle opzichten. Veilig en ruim, met een grote actieradius tot 455 km (WLTP), voorzien van all season banden én een afneembare trekhaak, zodat u er ook met de fiets makkelijk op uit kunt.

Wat kost het?

Het delen van een e-Niro via Delen in Kleine Kring is niet alleen makkelijk, maar u bespaart ook veel geld. Een luxe Kia e-Niro inclusief trekhaak en all season banden deelt u in kleine kring al vanaf € 639 p/m.

Als u de e-Niro deelt met vier huishoudens, dan betaalt u dus nog geen € 175 p/m per huishouden (o.b.v. 10.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden). De volgende kosten zijn inbegrepen: allriskverzekering, onderhoud, motorrijtuigenbelasting en zelfs de kosten voor het opladen. Zeer compleet, zeer bereikbaar!

Delen in Kleine Kring sluit perfect aan bij
Plan S, de strategie van Kia met als belangrijke speerpunten de transitie naar elektrisch rijden en het aanbieden van mobiliteitsdiensten op maat. De samenwerking tussen Kia en OnzeAuto start in de grootstedelijke omgeving van Amsterdam en Nijmegen, en meer steden zullen volgen. Het gemeenschappelijke doel is het bereikbaar maken van een elektrische auto tegen aantrekkelijke kosten en de impact op het milieu verder te verkleinen door het delen ervan! 

 

Alle voordelen op een rijtje

  • Je deelt een auto met mensen die je kent
  • Geen BKR registratie
  • Geen bijtelling
  • Gedeelde kosten
  • Laadkosten zijn inbegrepen
  • Goed verzekerd met een eigen risico van € 500
  • Altijd inclusief trekhaak en all season banden
  • Elk jaar een groot aantal kilometers om te verdelen in een ruime elektrische auto

Kent u buren of vrienden met wie u een e-Niro wil delen? Wacht niet langer en schrijf uzelf in!

Lees meer en neem contact op

Hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive