KIA LANCEERT HET INNOVATIEVE E-COMMERCE PLATFORM

De wereld verschuift steeds meer richting online. En hoewel we ons in de automotive branche al jarenlang online kunnen orienteren, was een auto echt online kopen tot voor kort nog geen mogelijkheid. Kia Nederland zet met het gloednieuwe e-Commerce platform de volgende stap waarbij online en offline naadloos in elkaar overgaan. Iedereen die geinteresseerd is in Kia profiteert hiermee maximaal van het gemak van online, terwijl de noodzakelijke ‘offline’-regelingen zoals de taxatie van een inruilauto, een persoonlijk advies of het maken van een proefrit ernaast blijven bestaan.

Naadloze gebruikerservaring

Misschien herkent u het wel bij uzelf, maar de meeste autokopers orienteren zich online en velen hebben hun keuze allang gemaakt voordat ze een stap in een showroom zetten. Kia gelooft dat binnen de snelle digitalisering de dealer in het koopproces toch een belangrijke rol blijft spelen. Bij de aanschaf van een auto komt nu eenmaal veel kijken, of het nu gaat om de keuze voor het juiste model en de uitvoering, het live ervaren van de auto tijdens een proefrit, of het persoonlijk met de dealer bespreken van de financieringsmogelijkheden en inruilwaarde. Juist die belangrijke aspecten in het online aanschafproces waren nog niet optimaal, waardoor we nog niet hetzelfde gemak konden ervaren als bijvoorbeeld het online kopen van een tablet.

Ultieme gemak van online naast de diensten van Vaneman

Als eerste in de branche komt Kia daarom met het compleet nieuwe e-Commerce platform. Dit combineert het gemak van online met de diensten van Kia-Vaneman! Met dit nieuwe platform, waarmee Kia Nederland de eerste is in Europa, kunt u uit de voeten bij alles wat er bij het kopen van een Kia komt kijken. U kunt bijvoorbeeld tot in detail uw nieuwe Kia configureren, een inruilwaarde opvragen maar ook uw Private Lease-auto samenstellen! Met een slimme ingebouwde voorraadcheck ziet u direct wat ongeveer de levertijd van uw nieuwe auto is. En bent u eruit? Dan kunt u ervoor kiezen waar u de auto afgeleverd wilt hebben en hoeft u alleen nog maar op de bestelknop te drukken.

Nog een groot voordeel van het nieuwe e-Commerce platform is dat u op elk moment hulp van Frank Vaneman Automotive kunt vragen. Daarnaast kunt u (als het straks weer mag) de oriƫntatie bij de dealer voortzetten. Met een speciale QR-code kan bijvoorbeeld samen met de adviseur in de showroom een thuis geconfigureerde auto op een video-wall of via touchscreens verder worden samengesteld. Vervolgens kunt u op elk gewenst moment de digitale configuratie en offerte bekijken en deze waar en wanneer u dat wilt bevestigen.

Het nieuwe e-Commerce platform van Kia is een van de eerste tastbare voorbeelden van hun nieuwe slogan ‘Movement that inspires’. Om u een perfecte gebruikerservaring te geven, heeft Kia niet alleen veel aandacht besteed aan het maximale gebruiksgemak, maar vooral ook aan flexibiliteit. Hierdoor bent u bijvoorbeeld vrijer in het configuratieproces: u kunt op elk gewenst moment teruggaan naar de eerder gemaakte stappen. Zo kiest u bijvoorbeeld nog net even die mooie mattenset!

‘Plan S’

Met het nieuwe e-Commerce platform maakt Kia opnieuw een grote stap voorwaarts in Nederland. De lancering van het nieuwe platform is een belangrijk onderdeel van de ‘Plan S’-strategie, waarmee Kia de leidende positie in de wereldwijde mobiliteitsmarkt verder wil uitbouwen en versterken. Het plan omvat naast de digitalisering van gebruikerservaringen ook nog eens het op grote schaal bereikbaar maken van elektrisch rijden en het introduceren van nieuwe vormen van mobiliteit.

Platform nu live

Juist in deze periode komen de inspirerende vernieuwingen van Kia meer dan ooit van pas. Een bijkomend voordeel is dat een online bestelde Kia tijdelijk helemaal gratis door ons bij u thuis wordt afgeleverd!

Begin er direct aan!

Ontdek de modellen

Schrijf je in

Hulp nodig?

Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive