KNLTB en Kia elektrificeren partnership. En wij helpen daarbij!

Kia blijft ook de komende 3 jaar verbonden aan de KNLTB. Met Kia Autolease en Kia-Vaneman blijven zij de official car supplier voor de KNLTB. Uit handen van Frank Vaneman, eigenaar van Kia-dealer Frank Vaneman Automotive, kregen de eerste KNLTB medewerkers gisteren hun e-Niro. De verlengde samenwerking tussen de KNLTB en Kia bouwt voort op de succesformule van de jaren hiervoor en focust zich onder meer op een duurzame mobiliteit van tennisverenigingen en ondersteuning van lokale toernooien, zoals de Amstelveen Women’s Open.

Diverse Kia-dealers zijn als sponsor betrokken bij nationale en regionale tennistoernooien. Hét huidige voorbeeld daarvan is de verbintenis van ons bedrijf aan de Amstelveen Women’s Open; een toernooi dat de komende jaren op de internationale tenniskalender zal staan. Op nationaal niveau wordt Kia naamgever van de Eredivisie Gemengd en Heren. Ook is samen met Kia de Kia Clubcommissie ontwikkeld. Leden van de KNLTB die een nieuwe Kia kopen of leasen bij de Kia-dealer kunnen daarmee een vergoeding verdienen voor hun vereniging. Een leuk extraatje via Vaneman! 

Jacco Elthing, Commercieel Directeur KNLTB over het partnership met Kia: “Kia en toptennis is een combinatie die al vele jaren uitermate succesvol is. De KNLTB ziet toptennis als een belangrijke katalysator om de tennisbeleving in ons land te vergroten en de tennissport te laten groeien. De samenwerking met onze partners Kia Autolease en  Kia is daarin van groot belang. We willen mensen inspireren en betrekken bij de tennissport. Dit sluit naadloos aan op de nieuwe merkslogan van Kia: ‘Movement that inspires’.”

Ook herkennen wij ons als bedrijf in de topsportmentaliteit die de KNLTB uitstraalt. Samen halen we het beste uit elkaar en willen iedere dag beter worden!

De verlengde en geïntensiveerde samenwerking is actueler dan ooit nu de KNLTB inzet op vergroening van het wagenpark. Het merendeel van het wagenpark wordt vervangen door elektrische en plug-in hybride auto’s. En juist op dat vlak was en is Kia voor de KNLTB de perfecte partner. Een van de belangrijkste pijlers onder het Nederlandse succes van Kia is tenslotte de brede line-up van geëlektrificeerde auto’s. De Kia Niro, de bestverkochte auto van Nederland in 2020, staat ook dit jaar in de top van de verkoopstatistieken en de e-Niro was tot en met april 2021 de populairste elektrische auto van ons land.

Where talent blooms

Onder het motto ‘Where talent blooms’ komen de speelsters in actie in Amstelveen op dit $60.000 toernooi. Het is een mooie promotie voor Nederlands tennis! Tennis is de sport waar Kia al jarenlang een stevige verbintenis mee heeft. De nationale en internationale tennis(sub)top zal meespelen; er worden zowel enkel wedstrijden als dubbelwedstrijden gespeeld. Het toernooi sluit in de kalender aan op de damesonderdelen van het ITF WTT $15.000 toernooi in Alkmaar en het ITF WTT $25.000 toernooi in Den Haag.

Jacco Eltingh, Technisch en Commercieel Directeur van de KNLTB zegt: “We zijn enorm trots dat we de Amstelveen Women’s Open nu mogen organiseren op de banen van het NTC in Amstelveen. Vorig jaar stond het ook op de kalender, maar corona gooide roet in het eten. Nu staan alle seinen op groen en kunnen we in overleg met de gemeente Amstelveen dit topsport event organiseren in juli. Voor toptennis in Nederland is het belangrijk dat nationale en internationale speelsters zich tijdens het toernooi met elkaar kunnen meten. Ook voor het creëren van meer aandacht en zichtbaarheid voor de tennissport is dit een mooie aanwinst op de kalender. Ik ben dan ook blij dat onze regionale partners FrankVanemanAutomotive en Royal Coster Diamonds dit evenement hebben omarmd. Tijdens dit toernooi zien we de beste speelsters van Nederland en daarbuiten in actie, dat is toptennis en het inspireert andere tennissers het best uit zichzelf te halen”.

Samen met Frank Vaneman kijken we als bedrijf uit naar het toernooi: “Wij geloven in mensen en hun talenten. Net als de KNLTB is het onze ambitie om de beste te worden, dus wat ons betreft: game, set, match!”

We zijn trots dat de KNLTB ons heeft uitgekozen als official car supplier. Bent u ook geïnteresseerd in elektrisch rijden? Klik op één van de buttons hieronder! 

Elektrisch rijden

Elektrische voorraad

Onze sponsorships

Hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive