Frank Vaneman Automotive is officieel partner van de KNLTB!

Van 5 t/m 11 juli zal op de gravelbanen van het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen voor het eerst een ITF Women’s World Tennis Tour plaats vinden. Dit toernooi zal als Amstelveen Women’s Open de komende 3 jaar op de internationale tenniskalender staan. Wij zijn als bedrijf trots dat we, door ons sponsorship met de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) een aandeel hebben om dit toernooi zo succesvol mogelijk te maken!

Het toernooi geeft de huidige Nederlandse toptennisters en talentvolle speelsters de mogelijkheid om in Nederland voor eigen publiek te spelen en dichtbij huis punten te verdienen voor de wereldranglijst. Voormalig toptennister Kristie Boogert, niet de eerste de beste, heeft zich voor de komende jaren verbonden als toernooidirecteur aan dit evenement. Kristie zegt daarover: “Met mijn achtergrond juich ik het enorm toe dat er een nieuw damesevenement op de kalender is gezet in Nederland. Het biedt mooie kansen voor aanstormend talent, maar ook voor speelsters die al aan hun professionele carrière zijn begonnen”.

Where talent blooms

Onder het motto ‘Where talent blooms’ komen de speelsters in actie in Amstelveen op dit $60.000 toernooi. Het is een mooie promotie voor Nederlands tennis! Tennis is de sport waar Kia al jarenlang een stevige verbintenis mee heeft. De nationale en internationale tennis(sub)top zal meespelen; er worden zowel enkel wedstrijden als dubbelwedstrijden gespeeld. Het toernooi sluit in de kalender aan op de damesonderdelen van het ITF WTT $15.000 toernooi in Alkmaar en het ITF WTT $25.000 toernooi in Den Haag.

Jacco Eltingh, Technisch en Commercieel Directeur van de KNLTB zegt: “We zijn enorm trots dat we de Amstelveen Women’s Open nu mogen organiseren op de banen van het NTC in Amstelveen. Vorig jaar stond het ook op de kalender, maar corona gooide roet in het eten. Nu staan alle seinen op groen en kunnen we in overleg met de gemeente Amstelveen dit topsport event organiseren in juli. Voor toptennis in Nederland is het belangrijk dat nationale en internationale speelsters zich tijdens het toernooi met elkaar kunnen meten. Ook voor het creëren van meer aandacht en zichtbaarheid voor de tennissport is dit een mooie aanwinst op de kalender. Ik ben dan ook blij dat onze regionale partners FrankVanemanAutomotive en Royal Coster Diamonds dit evenement hebben omarmd. Tijdens dit toernooi zien we de beste speelsters van Nederland en daarbuiten in actie, dat is toptennis en het inspireert andere tennissers het best uit zichzelf te halen”.

Samen met Frank Vaneman kijken we als bedrijf uit naar het toernooi: “Wij geloven in mensen en hun talenten. Net als de KNLTB is het onze ambitie om de beste te worden, dus wat ons betreft: game, set, match!”

Houd onze social media-kanalen in de gaten voor meer informatie over dit evenement!

Onze sponsorships

Hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive