Een laadpaal aan huis is gemakkelijk; u hoeft namelijk nooit een plekje te zoeken om uw elektrische- of plug-in hybride auto op te laden! Daarnaast kan het ook nog eens behoorlijk in de kosten schelen.

  • Met de EVBox van Vaneman i.s.m. Laadkompas bent u klaar voor de toekomst, want de laadpaal verandert mee met uw auto en is eenvoudig te upgraden.
  • U kunt kiezen uit twee varianten: de Wifi Only of de Wifi/UMTS variant.
  • De Wifi Only variant is de voordeligste keuze.
  • Met de Wifi en UMTS variant kunt u het verbruik van de laadpaal direct laten doorsturen naar uw werkgever.

Laadpaal voor de toekomst

De EVbox van Vaneman, EVbox Elvi, is een populaire laadpaal voor thuis dankzij het mooie design en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als u een laadpaal zoekt waar u lang mee vooruit kunt en waarmee u goed voorbereid bent op de toekomst, dan is het zeker het overwegen waard! De Elvi verandert namelijk met elke elektrische auto mee. Niet alleen de elektrische auto’s die nu beschikbaar zijn, maar ook in de toekomst. Hoe? Door een klikbaar, modulair ontwerp waarmee de laadpaal zich eenvoudig aanpast door de laadkabel en het laadvermogen een upgrade te geven. 

Slim laden

Met de EVBox kunt u slim en efficiënt laden. De laadpaal is namelijk gekoppeld aan het laadbeheersysteem van de EVBox. Hierin ziet u eenvoudig een overzicht van alle laadtransacties. Ook als u gebruikt wilt maken van dynamic load balancing, zodat de laadpaal automatisch het stroomverbruik aanpast, dan is dat geen probleem. Er is alle mogelijkheid dit te installeren! Daarnaast laadt deze slimme laadpaal minimaal acht keer sneller op dan een regulier stopcontact, en door de CE-certificering is de laadpaal ook nog een stuk veiliger voor uw auto en huis.

EVBox Elvi Wifi Only

Alle uitvoeringen van de laadpaal worden standaard geleverd met wifi-verbinding. Dit zorgt ervoor dat u binnen uw netwerk thuis of op kantoor je laadstation eenvoudig kunt monitoren en bedienen. Kiest u voor de Wifi Only variant? Dan kiest u voor de snelst mogelijke laadsnelheid en de flexibiliteit om op ieder moment over te schakelen naar een online device. Let wel op, de Wifi Only variant is niet geschikt voor koppeling met een abonnement!

EVBox Elvi Wifi en UMTS

Wilt u het verbruik van uw laadpaal direct kunnen verrekenen met uw werkgever? Dan kiest u voor de EVBox die uitgevoerd is met UMTS. Met deze variant kan een eenvoudige verrekening van de laadstroom plaatsvinden. Ideaal dus wanneer u de elektrische auto zakelijk gebruikt! Met deze variant kunt u ervoor kiezen om de laadpaal te gebruiken met abonnement, maar ook zonder. Het is wel belangrijk om te weten dat als je gebruik wil maken van de automatische verrekening de variant met UMTS dus noodzakelijk is in combinatie met een abonnement. 

Eenvoudig in gebruik

Wilt u een laadpaal die eenvoudig in gebruik is? Dan zit u met EVBox Elvi helemaal goed. Door het modulaire ontwerp is de laadpaal gemakkelijk te gebruiken en onderhouden. De EVBox Elvi bestaat uit drie onderdelen: de wandbevestiging, het laadstation en de laadkabel. Inbegrepen in het pakket zijn de installatie, 10 meter kabel, 5 meter graafwerk (zonder bestrating) 1 of 3-fase aardlekschakelaar en transport.

Bestel de EVBox hier

Wilt u meer weten over elektrisch rijden?

Bekijk onze elektrische auto’s

Schrijf je in

Hulp nodig?

Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive