De zon schijnt, en wij mogen de deuren weer openen!

Inmiddels bent u een volledig andere service van ons gewend. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gedurende de lockdown zijn we meer dan ooit online gaan opereren. Dat blijven we uiteraard gewoon aanbieden! Vanaf 3 maart mogen we u ook weer verwelkomen in onze showrooms voor orientatie of een proefrit. Uiteraard op afspraak en met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Kunt u niet wachten tot u een bezoek kan brengen aan onze showrooms? Vul dan het formulier onderaan de pagina in. Voor uw en onze veiligheid en in overeenkomst met de richtlijnen vanuit het RIVM werken we met tijdslots van een half uur en mogen er twee mensen per etage aanwezig zijn. 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Blijft u liever thuis? Plan dan nu een proefrit aan huis!

Gaat u liever de deur niet uit, maar bent u wel nieuwsgierig naar een andere auto? Laat het ons weten. Wij brengen de auto graag bij u langs. Uiteraard met alle voorzichtigheid, we treffen veel voorzorgsmaatregelen. Alle auto’s worden zowel voor als na gebruik gedesinfecteerd. 

Tijdens een proefrit aan huis geeft een expert uitleg over de auto die u wilt testen. Als u overweegt om uw huidige auto ook in te ruilen kunnen wij ter plekke ook een waardebepaling van uw auto maken. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. Dat is direct goed geregeld!

Showroombezoek reserveren

Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive