Een occasion kopen

In de huidige situatie in de autobranche is het helemaal niet vreemd om een occasion aan te schaffen. We hebben te maken met het chiptekort, de oorlog en het kabelboomtekort. De levertijden lopen daarom op, al lijkt een oplossing voor het probleem in zicht.

Een occasion heeft meerdere voordelen! Wij hebben een ruime voorraad gebruikte auto's van diverse merken. Van klein en degelijk tot groot en luxueus. En u kunt ze direct rijden! We zien u graag in onze occasionshowroom in Hoofddorp! Waarom u kiest voor Vaneman? Lees verder voor de voordelen!

Frank en Dirk op stoelen

Wij zijn een familiebedrijf

Alles wat we doen moet ervoor zorgen dat u met een lach bij ons wegrijdt! Daarom helpen onze gemotiveerde specialisten op gebied van occasions u graag; wat uw wensen ook zijn en waarvoor u ook komt. We verkopen geen 'nee', maar komen altijd met een gepaste oplossing. Aan de hand van een kort gesprek gaan we samen met u op zoek naar de auto van uw dromen. En hebben we niets op voorraad wat bij uw situatie past? Dan gaan we gewoon voor u op zoek.

Wilt u uw auto aan ons verkopen? Ook dan zijn we u graag van dienst.
 

Proefrit

Direct goed geregeld

U krijgt bij ons één vaste contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we direct inspelen op uw wensen en vragen. Kundig, dienstbaar en adequaat ontzorgen we u. En dat is handig, want er is veel keuze in de occasionbranche! 

U kunt natuurlijk bij ons langskomen, maar ook online en via de chat kunt u al uw vragen stellen. Zo hebt u van tevoren al een goed beeld van de auto! 

Vestiging-Hoofddorp

Van inkoop tot verkoop

Wij hebben de expertise in huis op elk vlak. Door onze uitgebreide connecties hebben we altijd een ruime voorraad occasions van alle merken. Er staat dus voor ieder wat wils. En staat uw droomauto er niet tussen? Dan gaan we gewoon voor u op zoek. Onze occasionmanager bespreekt graag samen met u de wensen voor uw droomauto.

Hebt u andere manieren van mobiliteit gevonden en wilt u uw auto verkopen? Kom langs bij Frank Vaneman Automotive. Wij bieden u de beste prijs en begeleiding. 

Vaneman Labels

Het juiste advies

Met een breed pakket aan eigen labels regelen we alles in-house. Dat is voor u plezierig, want zo hoeft u niet te schakelen tussen verschillende bedrijven. Met ons eigen lease-label, onze eigen verzekeringen, onze eigen financieringsmaatschappij en ons eigen schadeherstelbedrijf hebt u alles in één keer direct goed geregeld. 

Blije monteur aan het werk onder een auto

Vaneman Service Abonnementen

Wij verkopen elke auto mét een Vaneman Service Abonnement. Dat betekent dat u met een vast bedrag per maand van een hoop extra kosten af bent. Het bedrag wordt bepaalt op basis van de door u gekozen occasion. 

Een onderhoudsabonnement sluit u af voor 24 maanden en maximaal 15.000 kilometers per jaar.

Range Rover Velar P550 SV Autobiography Dynamic Rechtsvoor

Customized by Vaneman

Voor occasions in het hogere segment gaat u naar Customized by Vaneman! In onze state-of-the-art showroom in Aalsmeer staat onze collectie van verschillende merken luxe auto's. Staat uw droomauto daar niet tussen? Dan gaan we voor u op zoek. Een premium beleving met alle aandacht voor uw wensen; dat is Customized by Vaneman.

Monteurs sleutelen aan auto

100% onderhouden

Al onze occasions zijn voorzien van het 'Keurmerk 100% Onderhouden'. 

De stichting 100% Onderhouden is een onafhankelijk orgaan dat zich inzet om transparantie, veiligheid en duurzaamheid in relatie tot goed auto-onderhoud te bevorderen. Dat is belangrijk, want zo weet u wat u koopt! 

Een auto met het keurmerk 100% Onderhouden heeft alle door de autofabrikant voorgeschreven onderhoudsbeurten gekregen. Daardoor heeft u de zekerheid dat de occasion van uw dromen 'bij' is met onderhoud en dat één van de experts van de stichting dit als deskundige beoordeeld heeft.

Het uitgangspunt voor het toekennen van het 100% Onderhouden keurmerk, is dat een auto alle voorgeschreven onderhoud heeft gekregen en veilig de weg op kan. Daar kunt u van op aan!  

Een ruim aanbod

Onze kracht ligt in een zeer divers aanbod van tweedehands auto's. Van luxe tot degelijk, van praktisch tot snelle bolides. Onze inkopers gaan er iedere dag op uit om de beste occasions in te kopen zodat u daarvan kunt profiteren! En natuurlijk krijgt u op onze occasions maar liefst 12 maanden garantie. Bekijk hieronder een greep uit onze occasions.

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.