Nooit meer een miskoop

Vind je droomauto

Onze webshop staat vol met mooie auto’s. Je kunt hier zowel nieuwe als jong gebruikte exemplaren uitzoeken.

Gratis thuisbezorgd

Bestel je auto online. Hij wordt bij jou thuis afgeleverd. Een proefrit doe je gewoon voor de deur.

14 dagen omruilgarantie

Zit de stoel niet lekker of wil je toch een andere kleur? Geen probleem, dan gaan we samen opzoek naar een andere.

Zo makkelijk krijg je jouw nieuwe auto van je beeldscherm naar jouw voordeur. 🙂

stap 1

Vind je droomauto

Onze webshop staat vol met mooie auto’s. Je kunt hier zowel een nieuwe auto als jong gebruikte exemplaren uitzoeken. Het is ook mogelijk om een proefrit aan huis in te plannen. Kies in de webshop voor de optie ‘proefrit aan huis’. Eén van onze online adviseurs neemt dan contact met je op om een afspraak te maken.

stap 2

Tot in de kleinste details

Om een auto bij ons te kopen hoef je niet per se naar de showroom te komen! In plaats daarvan gebruiken wij data, uitgebreide informatie en goede foto’s om je online een zo goed mogelijk beeld te geven van de auto’s die we aanbieden. Ook de mindere kanten zoals krasjes en deuken laten we duidelijk aan je zien.

stap 3

Professioneel advies

Wij begrijpen dat het kopen van een auto via een webshop best een beetje spannend is. Daarom zijn we ook gewoon telefonisch, via WhatsApp en op de chat bereikbaar, zodat je je aankoop rustig met ons door kunt spreken. Naast een omruiltermijn van 14 dagen heb je uiteraard ook recht op een uitgebreide proefrit bij aflevering.

  • Michiel
    Michiel Online auto adviseur

  • Dean
    Dean Online auto adviseur

  • Nick
    Nick Online auto adviseur

stap 4

Kies hoe je de auto wilt betalen

Kopen

Altijd een goede, scherpe prijs. Inclusief garantie, afleverkosten en 14 dagen bedenktijd.

In termijnen

Wil je weten hoe je jouw nieuwe auto per maand kunt betalen? Wij zijn specialist in gespreid betalen en werken samen met meer dan 15 aanbieders.

Private lease

Voor een vast bedrag per maand kun je zorgeloos rijden. Alleen de brandstof betaal je zelf.

stap 5

Binnen 7 dagen thuisbezorgd

We leveren de auto bij je thuis af op een moment dat jou goed uitkomt. Je maakt in je eigen omgeving een proefrit voor we de auto ter plekke op jouw naam overschrijven. Na aflevering heb je een omruiltermijn van 14 dagen. Als de auto niet bevalt kun je gewoon iets anders uitzoeken!

extra zekerheid

14 dagen omruilgarantie

Een auto kopen via een webshop is niet iets wat je elke dag doet. Daarom leveren we al onze auto’s met een bedenktermijn van 14 dagen. Ben je niet blij met je aankoop? Dan halen we hem gewoon weer op. Het maakt ons niet uit waarom, wij stellen geen lastige vragen en ruilen hem om voor een geschikte auto die aan jouw wensen voldoet.