Het uitzoeken van een auto doet u waarschijnlijk niet elke dag en dat hoort een feest te zijn! Wij zijn vastberaden om dat voor u te realiseren. Ons team bestaat uit gemotiveerde specialisten, die graag die onverwachte stap extra doen zodat het voor u direct goed geregeld is.

Wij zijn een van de jongste dealerbedrijven in Nederland maar wel met jarenlange ervaring. We geven advies met verstand van zaken, of het nu om een elektrische, hybride, benzine- of dieselauto gaat of bijvoorbeeld mobiliteitsadvies over uw wagenpark. Wij zijn tenslotte allemaal autofanaten en helpen u graag direct goed op weg!

Handtekening Frank

Ons pand, in Amsterdam Zuidoost, is een van de nieuwste Kia showrooms van Europa. En dat is niet voor niets. Er is heel veel aandacht besteed om de perfecte Kia merkbeleving in de showroom te krijgen. Naast een ruim aanbod aan nieuwe Kia’s, biedt FrankVanemanAutomotive ook een perfecte showroombeleving voor de merken Fiat, Jeep en Alfa-Romeo. Met een breed scala aan premium gekeurde occasions, zoals bijvoorbeeld met een garantiecertificaat van “Kia Top Selectie” en “Selected4U”, kiest u met zekerheid een auto uit.

Wij streven naar uiterste klanttevredenheid zodat u altijd met een lach weer de weg op gaat. Dat doen wij door alle rompslomp weg te halen zodat het direct goed geregeld is. Onze verkoopadviseurs en technici beschikken over veel kennis en in veel gevallen over jarenlange werkervaring. Dit resulteert in deskundig advies voor alle (toekomstige) ambassadeurs.

Direct goed geregeld

Wij streven naar uiterste klanttevredenheid zodat u altijd met een lach weer de weg op gaat. Dat doen wij door alle rompslomp rondom het aanschaffen en onderhouden van uw auto weg te halen zodat het voor u direct goed geregeld is. Zo kunt u altijd met een lach op reis.

Als u niet tevreden over onze dienstverlening bent en zaken niet direct goed geregeld zijn, horen wij dat graag. Wij vinden uw mening belangrijk en zijn pas enthousiast als u dat bent. Juist met een goede opmerking kunnen wij onze service verbeteren.

Wij zijn een van de jongste dealerbedrijven in Nederland maar wel met jarenlange ervaring. Wij zijn vastberaden om het meest klantgerichte autobedrijf van Nederland te worden. We doen graag die onverwachte stap extra. Het uitzoeken van een nieuwe auto doet u ten slotte waarschijnlijk niet elke dag en dat hoort een feest te zijn! We geven advies met verstand van zaken, of het nu om een elektrische, benzine of dieselauto gaat of bijvoorbeeld mobiliteitsadvies over uw wagenpark. Wij zijn tenslotte allemaal autofanaten en helpen u graag direct goed op weg!

Om de hoogste kwaliteit te garanderen werken we alleen met originele Kia onderdelen & accessoires. Met een breed assortiment aan merchandise, kleding en accessoires presenteren wij klanten en Kia-enthousiasten de nieuwste collecties aan Kia producten. Tevens organiseren wij regelmatig events en introducties.

Kortom: bij FrankVanemanAutomotive bent u op het juiste adres voor de aanschaf, onderhoud en reparatie van zowel een nieuwe als gebruikte Kia. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom voor deskundig advies, een kopje koffie en het ervaren van het echte ‘Kia gevoel’.

Onze merken

 24-7 bereikbaar

 Officieel merkdealer

 Offerte binnen 10 min

 Bovag garantie

A better tomorrow

Naast onze liefde voor auto’s vinden wij de toekomst van onze kinderen en generaties die nog volgen ook belangrijk. We zien het als onze verantwoordelijkheid om er samen een mooiere wereld van te maken. Om dit te realiseren ondernemen wij zelf verschillende duurzame initiatieven om die eerste stappen te maken, en bieden we u duurzame mobiliteitsoplossingen.

Bent u ook altijd op zoek naar net dat beetje extra?

Wij weten als geen ander dat de standaard look en het vermogen van een auto na een tijdje kan gaan vervelen. Daarvoor hebben we Customized by Vaneman in het leven geroepen. Wat is er leuker dan zelf een unieke auto samen te stellen? Met Customized by Vaneman kunt u zelf uw droomauto maken. Van een Black Pakket tot aanpassing van het uitlaatgeluid en van grote, lichtmetalen velgen tot aan sportieve striping. Alles kan en alles mag! U kiest, u bepaalt, net zolang tot u tevreden bent.

Informeer naar de mogelijkheden, wij helpen u graag met het personaliseren van uw auto.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wij vinden uw mening erg belangrijk. Wij zijn pas enthousiast als u dat bent! Juist met een goede opmerking kunnen wij iets doen en onze dienstverlening verbeteren. Bij onze manier van werken staat u altijd centraal en uw mening is daarin essentieel!

Wat is mijn auto waard?

Bent u benieuwd wat uw huidige auto waard is? Vraag dan nu vrijblijvend een persoonlijk inruilvoorstel aan. Vul je kenteken in en ontvang in enkele stappen een persoonlijke offerte.

INRUILWAARDE WETEN?

Doe nu een gratis taxatie en ontvang een persoonlijk inruilvoorstel!

Chat
Snel contact

Webcare
@FrankVanemanAutomotive

Youtube
@FrankVanemanAutomotive