De Jeep Wrangler Unlimited Brute Richmond, Customized Collection.

Urban Jungle, bospad, grof en ruw terrein. De Brute Richmond is één van de laatste, echte offroaders. Krachtiger, luxer en verfijnder dan een standaard Wrangler. Brute is een Nederlands bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met het verfraaien en beter maken van de Wrangler in de vorm van de Richmond en de Lagoon. Die laatste heeft een fijne beachlook, de Richmond de stoere uitstraling, de nekkendraaier op de boulevard.

De Brute Richmond is op basis van een Wrangler helemaal op maat gemaakt,

 van lak en velgen tot aan de bekleding. Overal waar u kijkt is leder van de hoogste kwaliteit te vinden. Een licht scheef stiknaatje deert niet; het is het teken van handwerk. Het is de zekerheid dat iemand dagenlang druk bezig is geweest met uw dashboard en uw heerlijk zittende stoelen. Ook is carbon goed vertegenwoordigt in de Brute, met het fraaie Richmond-logo in aluminium.

De Brute Richmond komt met een viercilinder benzinemotor met 300 pk en door de knop onderaan het dashboard stelt u zelf het motorgeluid af. Van doodstille klasse-SUV tot ronkende terreinverslinder. U kiest. U geniet. U bent King of the Road.

De Wrangler Brute Richmond is op afspraak te bezoeken bij onze Customized Collection in Aalsmeer. Neem contact op voor een afspraak.

Related Projects