Van orientatie tot het kiezen van uw nieuwe auto

U kunt bijna alles online kopen vandaag de dag, behalve een nieuwe auto. Daar brengen wij verandering in. U kunt zich bij Vaneman online orienteren, en een online adviesgesprek plannen. Er is zelfs een mogelijkheid waarbij uw nieuwe auto thuisbezorgd wordt binnen 48 uur.

Ervaar de auto thuis met een proefrit aan huis

Wij begrijpen als geen ander dat het soms fijn is om eerst een auto zelf te rijden om uzelf beter te kunnen orienteren. Wij brengen de auto graag bij u langs voor een proefrit aan huis! Uiteraard met alle voorzichtigheid en alle voorzorgsmaatregelen. Iedere auto wordt zowel voor als na gebruik gedesinfecteerd.

Als u overweegt om uw huidige auto in te ruilen kunnen wij ter plekke ook een waardebepaling van uw auto maken. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. Dat is direct goed geregeld!

Proefrit aan huis bij Kia Vaneman

Voor 23:59 besteld is binnen 48 uur voor de deur bij u thuisbezorgd!

Zeker nu de lockdown is verlengd en wij dus veel vaker thuis zijn, bestellen we meer en meer online. En als u een pakketje bestelt, hebt u dat vaak binnen twee dagen in huis. Waarom zou dat met auto’s anders zijn? De Vaneman Buy & Drive collectie is een geselecteerde voorraad Kia’s die wij tegen de scherpste prijs online kunnen aanbieden. Wanneer u in de online voorraad de Buy and Drive-banner ziet, weet u genoeg. Binnen 48uur staat uw nieuwe droom auto voor de deur!

Vestigingen bekijken

Kies een vestiging uit en kom met ons in contact!

Online auto kopen

Kies uw nieuwe droomauto uit en klik op de proefrit op locatie knop.

Chat met klantenservice

Heeft u vragen? Wij antwoorden direct tussen 09:00 – 21:00 uur.