Ben jij op zoek naar een vliegende start naast je commerciële opleiding? Neem dan direct contact op! Wij zijn namelijk precies naar jou op zoek.

Je loopt je stage bij Frank Vaneman Automotive. Just saying: het beste en leukste autobedrijf van Nederland! Je start met je stage in onze vestiging in Hoofddorp. In deze functie ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld klantontvangst, maar we gaan je vooral meenemen in de wereld van de verkoop. Zo leer je het vak in de praktijk van onze ervaren verkoopkoningen. Tevens krijg je de verantwoording over het beheren, netjes klaar zetten, foto’s maken, online aanbieden en prijskaarten maken van onze occasions. Je gaat je bijdrage leveren aan commerciële acties die samen met jouw leidinggevende worden georganiseerd. We leren je offertes maken en geven je een kijkje in het gehele verkoopproces, van oriëntatie tot aflevering.

Drukke dagen dus?

Wij hebben het liever over ‘uitdagend’. Een goede basis voor jou, als startende autoverkoper!

Wat heb ik daarvoor nodig?

  • Je studeert, bij voorkeur een studie gericht op de Automotive
  • Je bent assertief en zeer klantgericht
  • Je hebt een commerciële instelling en bent representatief
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je bent flexibel, stressbestendig, zorgvuldig en kan zelfstandig werken
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op zaterdag of twee dagen per week in overleg, en in de vakantieperiodes
  • Je vindt het niet erg de hele dag suffe grapjes van je collega’s aan te moeten horen

Nice! Minpunten?
Ja. Je bent nog aan het studeren. Je hebt dus geen tijd om de hele week bij ons aan de slag te gaan, terwijl je dat wel zou willen.

Is dit iets voor mij?
Lijkt ons wel, want je bent nog steeds aan het lezen. Niet twijfelen, kom stage lopen bij Frank Vaneman Automotive! Ons streven is dat iedereen met een lach wegrijdt en daaraan kun jij bedragen. Neem contact op met Francis Kelfkens via francis@fva.nl of 020-56500380 of solliciteer naar deze stageplek via Facebook. Je hoeft alleen je CV en motivatie door te sturen!