Frank Vaneman Automotive is dé Kia-dealer in de regio Groot-Amsterdam! Om ons Online Sales Team uit te breiden zoeken we een gezellige, gemotiveerde en doeltreffende Online Verkoper / Verkoopster.

Dagelijks stromen de aanvragen van (potentiele) klanten bij ons binnen via verschillende kanalen. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn streven we naar een kordaat en snel contact.

Samen werken we iedere dag aan onze ambitie: het beste en leukste autobedrijf van Nederland worden en iedereen weg te laten rijden met een lach! Past jouw ambitie bij die van ons en wil je werken met één van de snelst groeiende merken in Europa? Dan zijn we op zoek naar jou.

Deze functie is geschikt voor zowel fulltime als parttime. Voor een deel vanuit huis werken is ook mogelijk, de werktijden zijn in overleg.

Wat ga je doen?
– Het eerste contact leggen en onderhouden met mogelijke, geïnteresseerde kopers
– Het inplannen van afspraken voor beide vestigingen
– Je staat in nauw contact met het Verkoopteam in de showrooms
– Meewerken in onze chatmodule

De potentiële klant is gebaat bij een luisterend oor… Iemand die de ander goed aanvoelt, inschat en mogelijkheden biedt. Gastvrij én doortastend is.

Wat heb je daarvoor nodig?
– Enthousiasme
– Je bent communicatief sterk, maar kunt ook goed luisteren
– Een open houding
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré
– Je kunt goed het overzicht bewaren
– Je bent stressbestendig
– Je weet kwalitatief goede afspraken te maken
– Je bent in staat om snel een vertrouwensband en gunfactor tot stand te brengen

Daarom Vaneman!
Ons geheim is een bijzondere bedrijfsstructuur. Samen doen we alles voor een lach. Zowel voor onze klanten als onze medewerkers! Daarom willen we ook graag investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling zodat jij kunt groeien in je vak. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Verras ons!

Is dit iets voor jou?
Lijkt het je wat om in een gezellig, hecht team terecht te komen terwijl je ook nog eens bezig bent met je passie? Ben jij de nieuwe collega die klaar is voor de toekomst? En kun je op deze vragen ‘ja’ antwoorden? Neem dan contact op met Fatna via fatna@fva.nl of 020-5672030.