Voor onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste èn enthousiasmerende productspecialist (m/v)! Als bedrijf gaan we voor één ding: tevreden klanten. En dat begint allemaal bij jou! Jij bent immers ons visitekaartje.

Want?
Jij bent de eerste persoon die onze klanten zien als ze binnenkomen. En zeg nu zelf, hoe fijn is het als je ergens wordt verwelkomt met een lach? Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je hartelijkheid zal niet snel vergeten worden.

Maar… wat ga je doen?
Je verwelkomt dus elke klant met een glimlach. Je vraagt naar de wensen en de reden van hun bezoek en weet daar naadloos op in te spelen. Of ze nu voor de servicebalie of het magazijn komen, of ze nu een nieuwe auto komen ophalen of zomaar even rondkijken, je verbluft ze stuk voor stuk met je gastvrijheid. Willen ze een kop koffie? Regel je! Brochure? Consider it done. Willen ze meer informatie over een auto? Dan haal jij de juiste adviseur erbij. Als het druk is bij de werkplaatsreceptie, dan spring je even bij. Je denkt vanuit de klant; hoe zou je zelf het liefst worden geholpen? Door jou komt iedereen waar hij/zij moet zijn en je bent van grote waarde voor onze verkoopadviseurs, want je weet door je klantgerichtheid precies te vertellen waar onze klanten naar op zoek zijn.

Ook geef je de nieuwe auto’s aan onze klanten mee. Je biedt waar nodig uitleg en zorgt dat iedereen met een lach de weg op gaat, in haar/zijn nieuwe of gebruikte auto! Een spannend moment waar jij een feestje van weet te maken.

Wat heb je daarvoor nodig?
– Je bent assertief en klantgericht
– Je hebt verstand van auto’s / leert snel
– Je vindt het leuk om op mensen af te stappen en een praatje aan te knopen
– Je kunt goed het overzicht in de showroom behouden
– Je creëert bij onze klanten het ‘thuisgevoel’
– Je bent zelf representatief en zorgt voor een goede uitstraling van de showroom
– Je streeft naar een optimale klantbeleving/klanttevredenheid
– Je bent niet vies van een administratieve taak, zoals het bestellen van producten
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
– Je vindt het niet erg om elke dag onderdeel uit te maken van het leukste bedrijf van Nederland. Echt. Dat zijn we.

Wat ga je vaak horen?
‘Bedankt hoor, voor de goede service! Top!’

Werken bij Vaneman
Het is ontzettend druk in onze vestigingen. Onze missie bij Vaneman is: direct goed geregeld! Wij willen dat iedere klant met een lach wegrijdt. Heb jij de ambitie en skills om dit samen met ons waar te maken? Ben jij die gastdame/heer die onze klanten omver blaast met hoffelijkheid en klantgerichtheid? Dan zoeken we jou. Neem contact op met Francis Kelfkens pz@fva.nl 020-5672030