Direct naar:

Elektrische rijden zit in een grote stroomversnelling. De auto’s zijn stiller, eenvoudiger te onderhouden en goedkoper om te tanken. De populariteit is onwijs toegenomen en dat is niet gek. Nederland heeft het beste openbare laadstation netwerk van de wereld. Je kan dus overal terecht en veel mensen houden onder aan de streep meer geld over. Ontdek hoe je de overstap maakt met een van de Vaneman Electric EV-deals!

Tijdelijke buitenkansjes

van Kia-Vaneman

€ 4.000 Plug-In Bonus

Kia is enthousiast over de overheidssubsidie op de EV-modellen.
Wij gaan graag een stapje verder en introduceren daarom de Plug-in bonus, ter waarde van € 4.000 op de Kia Ceed SW PHEV, Niro PHEV én XCeed PHEV.

Kia e-Soul €449 p/m 

Tijdelijk kunt u profiteren van een super voordelig maandtarief op de luxe ExecutiveLine van de Kia e-Soul. Hij heeft een batterij van 64 kWh en is volgens de WTLP-richtlijnen goed voor 452 elektrische kilometers. 

Elektrisch rijden uitproberen? Dat kan!

Weet je nog niet zeker of elektrisch rijden wat voor jou is en of het bij je past? Goed nieuws! Je kan bij ons meerdere geëlektrificeerde modellen uitproberen.Je kan kiezen uit onderstaande aandrijvingen:

-Hybride
-Plugin hybride
-Volledig elektrische

3 Redenen 

om elektrisch te gaan rijden

Lage gebruikskosten

Bij een elektrische auto betaal je tot 2024 geen wegenbelasting en zijn de “brandstof” kosten voordeliger als bij een auto op fossiele brandstof. Op deze manier bespaart u dus geld! Tevens draagt u een steentje bij voor een beter milieu.

De overheid betaalt mee

Door subsidie en mogelijkheden tot investeringsaftrek op zowel nieuwe als gebruikte elektrische voertuigen is het verrassend voordelig om over te gaan tot de aanschaf van een elektrisch voertuig. Dit geldt niet meer alleen als zakelijke rijder maar ook als particulier. Of u nu private least of de auto aanschaft!

Ultieme rijbeleving

Het rijden van een elektrische auto kan een hele sportieve ervaring zijn. Door het direct beschikbare koppel zijn acceleratietijden vergelijkbaar met menig sportauto. Bent u meer een rustige rijder? Het rijden in een elektrische auto is een nagenoeg geluidloze ervaring doordat u geen motorgeluid hoort. Kortom een hele comfortabele rijbeleving.

Vaneman electric deals

Seat Mii
Electric Plus

Van € 344
Voor € 332 p/m*

Ik wil deze auto leasen >

Opel Corsa-e
100kW Launch Edition 5d


Voor € 433 p/m*

Ik wil deze auto leasen >

Kia Niro EV
ExecutiveLine


Voor € 530 p/m*

Ik wil deze auto leasen >

Volkswagen e Golf
E-Dition 2020 5d


Vanaf € 402 p/m*

Ik wil deze auto leasen >

Nissan Leaf
Actie auto – 62kWh N-CONNECTA


Vanaf € 507 p/m*

Ik wil deze auto leasen >

MG ZS
EV Comfort 5d


Vanaf € 409 p/m*

Ik wil deze auto leasen >

Overstappen naar zakelijk leasen?

Je huidge auto inruilen?

Overstappen naar een nieuwe leaseauto? Wij kunnen uw huidige privé auto overnemen voor een eerlijke prijs. Samen met onafhankelijke experts taxeren wij uw auto. U bent zo altijd verzekerd van de juiste marktwaarde.

✓ Binnen 1 werkdag een scherp aanbod

De voordelen van leasen

✓ Geen zorgen over onderhoud of reparaties
✓ Pechhulp inbegrepen
✓ Een all-in vast bedrag per maand

Heeft u lle voor-en nadelen van leasen vs. kopen op een rij? Wij zetten graag alles voor u op een rij tijdens.