Breng- en ophaalservice en vervangend vervoer

Als Premium Dealer zijn wij altijd bezig ons serviceniveau naar het hoogste niveau te tillen. Daarom vinden we het belangrijk dat u mobiel blijft, ook al bent u de auto even kwijt.

Valet Service
U kunt kiezen voor onze valet service. Wij komen de auto bij u thuis ophalen voor transport naar één van onze vestigingen, en laten een Kia Picanto bij u achter. Zo blijft u mobiel! Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd, zetten we de auto weer netjes voor uw deur neer.

Vervangend vervoer
Het is mogelijk om een vervangende auto te huren tijdens de werkzaamheden.

Afspraak maken bij de werkplaats.
U kunt online een afspraak maken of bellen naar (+31) 020 567 230. Eén van onze Service Adviseurs of telefonisten overlegt samen met u wat voor u het beste uitkomt wat betreft haal- en brengservice, valet service of vervangend vervoer.

De hieronder genoemde prijzen zijn servicetarieven in combinatie met een werkplaatsbezoek.

Vervangend vervoer Per dag Per maand
Kia Picanto € 25 € 600
Vergelijkbaar vervangend vervoer Per dag Per maand
Kia Rio € 35 € 900
Kia Stonic € 35 € 900
Kia e-Soul € 40 € 1.000
Jeep Renegade € 50 €1.300
Fiat 500X € 40 € 1.000
Fiat 500C € 30 € 750

Voorwaarden
Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Het vervangend vervoer wordt meegegeven met een volle tank, en dient weer retour te worden gebracht met een volle tank. Het is mogelijk om de brandstofkosten van de gereden kilometers achteraf te kunnen berekenen.
Uw eigen risico bij niet verhaalbare schade bedraagt € 500.

Gratis klantentaxi

Uiteraard hebt u de mogelijkheid om weggebracht en opgehaald te worden met onze klantentaxi. Geheel als service voor u! Wilt u bijvoorbeeld uw auto brengen voor onderhoud, maar hebt u een belangrijke afspraak? Wij brengen u op uw plaats van bestemming en halen u weer op als uw auto gereed is.

Geeft u bij het maken van uw werkplaatsafspraak gerust aan dat u gebruikt wilt maken van deze service. Dan zorgen wij dat onze chauffeurs voor u klaarstaan!

Niet gevonden wat je zocht?

Chat met ons of neem contact op met de klantenservice.We zijn bereikbaar op 020-5672030 (ma t/m vr 08:00-18:00, za 08:00-18:00).

Kia-Vaneman Onderhoud

voor het onderhoud aan uw Kia.

APK

Slechts
€ 29,50

Onderhoud

Vanaf
€ 163,-

Seizoenscheck

Bij Kia-Vaneman
GRATIS

Ruiten service

Bij Kia-Vaneman
GRATIS

Remblokken

Vanaf
€ 119,-

Accucheck

Slechts
€ 0,-

Airco check

Bij Kia-Vaneman
GRATIS

Bandenwissel

Vanaf
€ 45,-

Profiteer van verrassende voordelen

✔   U blijft mobiel
✔   U hoeft de deur niet uit
✔   U kunt profiteren van gratis vervangend vervoer
✔   U kunt worden weggebracht en worden opgehaald

Kia-Vaneman Onderhoud

Van voorbumper tot uitlaat en alles ertussenin: Kia-Vaneman biedt u alle mogelijke onderhoudsdiensten. Onze gespecialiseerde monteurs zijn ervaren en kennen uw Kia door en door.

Via deze website lichten wij u alle onderhoudsmogelijkheden toe. Ook kunt u direct een werkplaatsafspraak plannen, of een offerte aanvragen indien u vooraf een indicatie van de kosten wenst. Die kosten zullen u meevallen, want de prijzen van Kia-Vaneman zijn scherp. Daarbij bieden wij u extra voordeel met onze kortingsacties. Bekijk ze meteen!

Maak online een werkplaatsafspraak binnen 1 minuut