Voor onze vestiging in Amsterdam Zuidoost zijn we op zoek naar een echte, alleskunnende autotechnicus/monteur. Wij willen maar één ding: tevreden klanten! Jij kan daarin een belangrijke schakel zijn.

Hoe dan?
Als 1e diagnosespecialist heb je feilloos door wat er aan de hand is met een auto. Omdat je niet alleen een teamspeler bent maar ook zelfstandig prima kunt werken, stel je die diagnose en is het voor jou geen probleem kort en helder toe te lichten wat er moet gebeuren; eventueel ook aan de klant.

Wat heb je daarvoor nodig?

– Je hebt een afgeronde opleiding tot 1eautotechnicus
– Je hebt kennis van en interesse in de huidige autotechniek
– Je bent in staat om de juiste diagnose te stellen
– Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot, en je hebt oog voor detail èn klanttevredenheid
– Je wilt graag meer kennis opdoen, cursussen volgen en groeien in je vak
– Je bent enthousiast en zelfstandig (naast het leuk te hebben met je collega’s)

Waarom bij ons?
Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen met een glimlach de weg opgaat na het bezoeken van Vaneman. Zowel onze klanten als onze medewerkers! Daarom willen we ook graag investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling zodat jij kunt groeien in doen wat je leuk vindt. Wij hebben de ambitie om het beste en leukste autobedrijf te worden, en met jou gaat dat lukken.

Werken bij Vaneman

Lijkt het je wat om in een gezellig, hecht team terecht te komen terwijl je ook nog eens bezig bent met je passie? Ben jij dè technicus die klaar is voor de toekomst en geïnteresseerd is in de meest vooruitstrevende autotechnieken? Krijg je er een kick van mensen weer tevreden op weg te helpen? En kun je op deze drie vragen ‘ja’ antwoorden? Neem dan contact op met Teun van de Gevel via pz@fva.nl of 020-5672030.