Kom werken bij Vaneman!

Vacature medewerker/ster klantenservice Hoofddorp

Voor onze vestiging in Hoofddorp zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker/ster voor onze klantenservice!
Wij willen maar één ding: dat iedereen met een lach bij ons wegrijdt, zowel onze klanten als onze medewerkers! De belofte die we daarbij doen is β€˜Direct goed geregeld’!

Wat onze rol ook is, als medewerkers van Vaneman hebben we allemaal een ding gemeen. We gaan allemaal met plezier naar ons werk en hebben de ambitie om de beste te worden! Ons team bestaat uit gemotiveerde specialisten, die bereid zijn in zichzelf te investeren om hun talenten optimaal te benutten. Elkaar stimuleren om iedere dag beter te worden. Samen maken wij het verschil voor onze klanten.

Klantenservice bij Vaneman betekent al het klantcontact per telefoon, chat en/of per mail direct goed regelen. Dit kan zowel voor onderhoud als bijvoorbeeld de aanschaf van een auto gaan. Aangezien het ontzettend druk is zijn wij op zoek naar een medewerker om ervoor te zorgen dat iedere klant netjes te woord wordt gestaan en afspraken ingepland worden. Ben je flexibel, zorgvuldig en klantgericht? Dan zijn we op zoek naar jou! Al het klantcontact handel je professioneel en klantvriendelijk af. Stressbestendigheid is daarbij noodzakelijk, want de telefoon staat bijna nooit stil. Je weet je werkzaamheden goed te plannen en je kunt prioriteiten stellen. Je bent goed in het doen van meerdere dingen tegelijk.

Ons geheim is een bijzondere bedrijfsstructuur. Samen doen we alles voor een lach.

π–πšπ­ 𝐠𝐚 𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐧?
-Je behandelt telefonisch vragen.
-Je maakt afspraken voor de klant.
-Je biedt optimale telefonische ondersteuning.
-Je behandelt afspraakaanvragen via de e-mail en onze planningsoftware.
-Je verricht overige lichte administratieve werkzaamheden.

π–πšπ­ π‘πžπ› 𝐣𝐞 𝐝𝐚𝐚𝐫𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐧𝐨𝐝𝐒𝐠?
-Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau.
-Je bent servicegericht en staat voor 100% klanttevredenheid.
-Je bent flexibel en zorgvuldig.
-Je beschikt over een scherp opmerkingsvermogen.

π–πšπ­ π›π’πžππžπ§ 𝐰𝐒𝐣?
-Een leuk team
-Brede werkzaamheden en verantwoordelijkheden
-Een marktconform salaris
-Alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeΓ«n, verras ons!

π‡πžπ«π€πžπ§ 𝐣𝐒𝐣 𝐣𝐞 𝐒𝐧 𝐝𝐒𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐒𝐞π₯?
Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een glimlach de weg opgaat na het bezoeken van ons bedrijf. Dit geldt natuurlijk zowel voor onze klanten als medewerkers. Daarom investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Lijkt het je wat om in een informele werksfeer te werken in een hecht team? Solliciteer dan direct! Je kunt een CV en motivatie sturen naar pz@fva.nl