Ben jij onze nieuwe Gastdame/heer op zaterdag?

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste èn enthousiasmerende gastdame/heer voor de zaterdagen! Als bedrijf gaan we voor één ding: tevreden klanten. Onze missie is iedereen weg te laten rijden met een lach, en de belofte die we daarbij doen is ‘Direct goed geregeld!’ En dat begint allemaal bij jou. Jij bent immers ons visitekaartje.

Wat onze rol ook is, als medewerkers van Vaneman hebben we allemaal een ding gemeen. We gaan allemaal met plezier naar ons werk en hebben de ambitie om de beste te worden! Ons team bestaat uit gemotiveerde specialisten, die bereid zijn in zichzelf te investeren om hun talenten optimaal te benutten. Elkaar stimuleren om iedere dag beter te worden. Samen maken wij het verschil voor onze klanten.

Onze missie is dan ook om iedereen bij ons weg te laten rijden met een lach. Onze belofte daarbij is ‘Direct goed geregeld’!

Want?
Jij bent de eerste persoon die onze klanten zien als ze op zaterdag binnenkomen. En zeg nu zelf, hoe fijn is het als je ergens wordt verwelkomt met een lach? Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je hartelijkheid zal niet snel vergeten worden.

Wat ga je doen?
Je verwelkomt dus elke klant met een lach. Je vraagt naar de wensen en de reden van hun bezoek en weet daar naadloos op in te spelen. Of ze nu voor de servicebalie of het magazijn komen, of ze nu een nieuwe auto komen ophalen of zomaar even rondkijken, je verbluft ze stuk voor stuk met je gastvrijheid. Willen ze een kop koffie? Regel je! Willen ze meer informatie over een auto? Dan haal jij de juiste adviseur erbij. Je denkt vanuit de klant; hoe zou je zelf het liefst worden geholpen? Door jou komt iedereen waar hij/zij moet zijn en je bent van grote waarde voor onze verkoopadviseurs, want je weet door je klantgerichtheid precies te vertellen waar onze klanten naar op zoek zijn.

Wat het je daarvoor nodig?
– Je bent assertief en klantgericht
– Je vindt het leuk om op mensen af te stappen en een praatje aan te knopen
– Je kunt goed het overzicht in de showroom behouden
– Je creëert bij onze klanten het ‘thuisgevoel’
– Je bent zelf representatief en zorgt voor een goede uitstraling van de showroom
– Je streeft naar een optimale klantbeleving/klanttevredenheid
– Je bent op zaterdagen beschikbaar
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
– Je vindt het niet erg om elke dag onderdeel uit te maken van het leukste bedrijf van Nederland.

Waarom bij ons?
Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen met een lach de weg opgaat na het bezoeken van Vaneman. Zowel onze klanten als onze medewerkers! Daarom willen we ook graag investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling zodat jij kunt groeien in doen wat je leuk vindt en kunt uitblinken in je vak. Wij hebben de ambitie om het beste en leukste autobedrijf te worden, en met jou gaat dat lukken.

Solliciteer!
Lijkt het je wat om in een gezellig, hecht team terecht te komen terwijl je ook nog eens bezig bent met je passie? Ben jij dè gastdame/heer die klaar is voor de toekomst en al onze klanten verrast met je gastvrijheid? En kun je op deze vragen ‘ja’ antwoorden? Neem dan contact op met Alexander van Heijningen via alexander@fva.nl of 020-5672030.